celkem inzerátů: 10 462  |  inzerce za 24 hodin: 1038

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Hudba, kultura » Filmy na CD, DVD » 6x DVD filmy - Další mix různých žánrů -většina luxusní stav 

6x DVD filmy - Další mix různých žánrů -většina luxusní stav

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Filmy na CD, DVD.

6x DVD filmy - Další mix různých žánrů -většina luxusní stav

Číslo inzerátu: 3120386
inzerát vložen: 21.8. 2019 08:36
Vyřazuji ze sbírky tyto DVD filmy. Většina je v luxusním stavu a o filmy jsem se léta velmi staral. Některé jsou ve stavu jako po rozbalení nového. Všechny jsou v DVD BOX krabičce kromě jednoho v papíru, jde o klasické vydání a mají český dabing. Samozřejmě jde pouze o originální filmy zakoupeny v české distribuci.

Můžete zakoupit i pouze vybraný film samostatně. Možný je osobní odběr v Praze po domluvě na místě předání nebo by se dalo domluvit i na odeslání poštou při platbě předem na bankovní účet. Poštovné a možnosti odeslání jsou také na domluvě.

Filmy :

(Stav - Naříznut celofán znamená, že tento celofán při zakoupení filmu byl ze strany lehce naříznut, aby šla krabička otevřít, ale zůstal na krabičce. Tím se do krabičky skoro nedostane žádný prach a krabička není umatlaná apod...)

Zvonilka a Piráti - 50 Kč - stav - Naříznut celofán, jako nové po rozbalení.
Toy Story 2 - 50 Kč - stav - Naříznut celofán, jako nové po rozbalení.
S tebou mě baví svět - 45 Kč - stav - Naříznut celofán, jako nové po rozbalení.
Tohle je ráj - 30 Kč - stav - Jako nové po rozbalení.
Páty Element - 45 Kč - stav - Naříznut celofán, jako nové po rozbalení. (Upozorňuji, že byla použitá nevhodná BOX krabička, která velmi smrdí a taktéž i to médium. Jestli vám nevadí, že vám disk případně prosmrdí mechaniku v PC či ve stolním přehrávači, tak můžete zakoupit. Koupil jsem film v dočasné akci a prodávám ho jen kvůli tomu, že smrdí. Koupím si ho pak znovu v čiré nesmrdící krabičce (Nebo ne takhle smrdící.) znovu za plnou cenu což je nyní prodejní 99 Kč. Oproti vydání od Vapet je obraz o něco čistější a o trochu ostřejší. Jde o něco lepší Master obrazu než v tom starším vydání.)
Četník a četnice (papírový obal) - 10 Kč - stav - Malinko poškrábán a trochu od prachu, což je vina papírového obalu.

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 7123)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01