celkem inzerátů: 10 517  |  inzerce za 24 hodin: 523

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Reality, nemovitosti » Byty » Prodej bytů » 2+1 » Prodej bytu 2+1 s balkonem, CP 55,5 m², Modřice 

Prodej bytu 2+1 s balkonem, CP 55,5 m², Modřice

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii 2+1.

Prodej bytu 2+1 s balkonem, CP 55,5 m², Modřice

Číslo inzerátu: 3121830
inzerát vložen: 16.10. 2018 11:28
Ve výhradním zastoupení Vám nabízíme zprostředkování prodeje pěkného cihlového bytu 2+1 s balkonem a sklepem, který se nachází v žádané lokalitě v Modřicích. Celková plocha bytu činí 55,5 m². 

Jedná se o byt v osobním vlastnictví, který je velmi dobře dispozičně řešený, s neprůchozími prostornými pokoji. Situovaný je ve 3. patře. Svojí dispozicí je ideální pro rodinu s dětmi nebo jako investice k dalšímu pronajímání. Byt prošel rekonstrukcí - nové rozvody elektřiny, vody, nové podlahy, obklady, kuchyňská linka se spotřebiči. Koupelna je oddělená od toalety. 

Podlahy: v chodbě, koupelně a WC je PVC, v místnostech zrenovované parkety. Okna jsou zde  plastová. K bytu patří  sklep, kočárkárna a kolárna, nacházející se v přízemí domu. Orientace bytu jihozápad. Parkování je bezproblémové na parkovišti kousek před domem.

Byt je ideální spojením klidu v blízkosti přírody a snadné dostupnosti do centra Brna. Modřice jsou velmi dobrou volbou k bydlení, s veškerou obchodní, občanskou a kulturní vybaveností na dosah (MŠ, ZŠ, lékaři, obchody, nedaleko se nachází velké nákupní centrum Olympia, cyklostezka, místa pro sportovní vyžití i odpočinek). V blízkosti je autobusová a vlaková zastávka, dále tramvajové spojení do centra Brna.

Energetická třída nezjištěna, uvádíme tedy G/-. Při podpisu kupní smlouvy bude dodáno vyúčtování energií za poslední 3 roky.

Domluvte si se mnou prohlídku, ráda Vám nemovitost předvedu.

Pavlína Procházková
Correct Real Estate, s.r.o.

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 3461)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01