celkem inzerátů: 10 512  |  inzerce za 24 hodin: 429

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Reality, nemovitosti » Pozemky » Ostatní » Prodej zahrady s chatou, CP 1165 m², Brno-Jundrov 

Prodej zahrady s chatou, CP 1165 m², Brno-Jundrov

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Ostatní.

Prodej zahrady s chatou, CP 1165 m², Brno-Jundrov

Číslo inzerátu: 3121846
inzerát vložen: 16.10. 2018 11:28
Ve výhradním zastoupení Vám nabízíme zprostředkování prodeje zahrady s chatou v městské části Brno-Jundrov o celkové výměře 1.165 m².
Zahrada s dřevěnou chatou o velikosti 1+1 (ZP 23 m²) leží v zahrádkářské kolonii za ulicí Kopretinová. Zahrada má obdélníkový tvar (cca 26 m x 45 m) a jsou na ní vzrostlé ovocné stromy (jabloně, meruňky, třešeň, švestka, ořech). Součástí je několik zásobníků na vodu, udírna, gril a suché WC. Velkou výhodou je rovinatý terén a parkování za bránou na vlastním pozemku.
IS nejsou v blízkosti a proto je el. energie zajištěna pomocí solárního panelu (12 V), který je umístěn na střeše, k vytápění chaty slouží krbová kamna a zdrojem vody je vrtaná studna na zahradě do hloubky 35 m s atestem o nezávadnosti, PENB G/-.. V chatě se nachází kuchyňská linka se sporákem na plynovou bombu. Chata je částečně podsklepena.
Zahrada slouží k relaxaci a k pěstování ovoce a zeleniny v klidném prostředí, ale do budoucna je vhodná i jako výhodná investice.

Domluvte si se mnou prohlídku. Rád Vám zahradu předvedu.

Bc. Zdeněk Mitana
Correct Real Estate, s.r.o.

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 3470)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01