celkem inzerátů: 10 439  |  inzerce za 24 hodin: 1689

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Reality, nemovitosti » Rodinné domy » Prodej rodinných domů » Prodej novostavby RD 3-5+kk, ZP 95 m2 , Babice u Rosic 

Prodej novostavby RD 3-5+kk, ZP 95 m2 , Babice u Rosic

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Prodej rodinných domů.

Prodej novostavby RD 3-5+kk, ZP 95 m2 , Babice u Rosic

Číslo inzerátu: 3121892
inzerát vložen: 25.7. 2018 08:52
Dovolujeme si Vám ve výhradním zastoupení majitele , nabídnout k prodeji novostavbu rodinného domu se zahrádkou , menším dvorem a sklepem v klidné části obce Babice u Rosic, vzdálené cca 23 km od Brna ( 20 min osobní dopravou ). Jedná se o projekt výstavby polořadového, přízemního domu s obytným podkrovím, postavený z cihel, se sedlovou střechou, krytina - pálená taška , postavený na pozemku o výměře 220 m2, uliční šíře pozemku 8 m. Dům je prodáván ve fázi stavby před dokončením, která zahrnuje: izolaci střešní krytiny, zateplené stropy, plastová okna, vstupní dveře, vnitřní omítky , rozvody vody a elektřiny v přízemí domu, připravená kovová konstrukce na schodiště do patra, upravené prostory kolem domu. V přízemí o CP 70 m2 je dům navržen s dispozicemi 2+1 ( 2+kk ), koupelnou s WC , vstupem do podkroví, zádveřím a vstupem do sklepa o výměře cca 8 m2. V obývacím pokoji je rovněž vybudován komín pro krbová kamna. Vytápění domu je navrženo podlahové na elektřinu, ohřev vody el.bojlerem.V přízemí jsou v pokojích orientovaných do zahrady , francouzská okna. Prostory v podkroví je možno ,v případě zájmu budoucího majitele dokončit pro další tři pokoje, koupelnu nebo šatnu.
K dokončení : vnitřní dveře, obložkové zárubně, nášlapy na schodiště,vytápění, sanitární technika , obklady a dlažba,podlahy a podlahové krytiny, kuchyňská linka a spotřebiče, jímka na odpad. Odhadovaná částka dokončovacích prací se může pohybovat ve výši 400.000 Kč nebo dle ceny použitých materiálů a zařizovacích předmětů.
Dům je napojen elektřinu (220/380 V) a obecní vodovodní řad. V současné době není v této části obce vybudována splašková kanalizace ani rozvod plynu. Výstavbu obec do budoucna plánuje. Odpadní vody z domu je proto možné řešit domácí čističkou nebo jímkou na vyvážení , na kterou je prostor ve dvoře za domem. Zde se nachází stavba – dílna o CP cca 21 m2, která sloužila během výstavby jako technické zázemí. Stavbu je možno odstranit a zvětšit tím prostory ve dvorním traktu .
Obec Babice u Rosic je velmi dobře dostupná autem i veřejnou dopravou. Nachází se jihozápadně od města Brna mezi obcemi Zastávka a Zbýšov. Z občanské vybavenosti obce je zde mateřská školka, obchod se smíšeným zbožím, restaurace, hřiště aj.. V okolí nemovitosti se nachází rodinné domy. Pokud Vás tato nabídka nemovitosti oslovila, neváhejte nás kontaktovat s dotazy či zájmem o prohlídku. Po domluvě jsme Vám plně k dispozici. V případě koupě nemovitosti na úvěr Vám rádi zajistíme financování

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 3444)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01