celkem inzerátů: 10 517  |  inzerce za 24 hodin: 558

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Reality, nemovitosti » Byty » Prodej bytů » 4+kk » Rekonstruovaný byt 4+kk/3xB, OV, 85m2, Obránců míru, Příbram 

Rekonstruovaný byt 4+kk/3xB, OV, 85m2, Obránců míru, Příbram

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii 4+kk.

Rekonstruovaný byt 4+kk/3xB, OV, 85m2, Obránců míru, Příbram

Číslo inzerátu: 3124323
inzerát vložen: 14.8. 2018 08:38
Exkluzivní nabídka bytové jednotky skladby 4+kk/3x balkon se zděnou sklepní kójí, umístěná ve 2. patře (3. NP) 3. patrového cihlového domu bez výtahu, ul. Obránců míru, Příbram VII. Bytová jednotka po celkové nákladné rekonstrukci z původní skladby 3+1. Sam. WC, koupelna s rohovou vanou, kuchyňská linka na míru, vč. vestavěných spotřebičů – sklokeramická varná deska, vestavěná el. trouba, digestoř, myčka. Celková užitná plocha 85 m2, obytná plocha 79,4 m2, bytová jednotka v osobním vlastnictví. Podlahové krytiny – původní opravené parkety, dlažba a vinyl. Celý objekt v dobrém udržovaném stavu, zateplená fasáda, opraveny balkony, velká plastová okna se žaluziemi, vč. parapetů, rozvody TÚV v plastu, vč. měřičů TÚV a tepla, nové radiátory. K dispozici společná kočárkárna a suterénní kryt civilní obrany. V bytové jednotce zaveden plyn. Domácí tel. + vrátný. V místě plná občanská vybavenost a velké parkoviště. Nekuřácká bytová jednotka. PENB – E. Hypoteční úvěr samozřejmostí. Ihned k dispozici. V případě zájmu o další podrobnější informace, či prohlídku, bude na vyžádání zprostředkováno.

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 3464)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01