celkem inzerátů: 10 447  |  inzerce za 24 hodin: 1075

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Dům, zahrada, bydlení » Zahrada » Zahradní dekorace » Chlazení piva do země 

Chlazení piva do země

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Zahradní dekorace.

Chlazení piva do země

Číslo inzerátu: 3124499
inzerát vložen: 15.8. 2018 14:47
Vychytávka, kterou zaručeně oslníte všechny své kamarády a hosty. Jde otvor v zemi, který využívá nižší teploty půdy k chlazení piva. Do otvoru je umístěn držák na 12 ks piv,a díky konstrukci držáků je možné chladit různé nápoje(plechovky, Frisca atd...) oproti jiným závěsným systémům,kde je možné chladit pouze pivní sklenice. Úsporu místa v lednici ocení i manželky a přítelkyně. V závislosti na místě a roční době se nápoje ochladí na teplotu 8 – 10 °C.
Výrobek vyrábím z hliníku(včetně držáků lahví) a konce jsou opatřeny plastovou záslepkou. Na vrchní části je madlo, které usnadní vyjímaní z tubusu a je možno ho dodat buď v nerezovém provedení viz foto nebo s třmenovou rukojetí z tvrzeného plastu. Samotná trubka, která se instaluje do země po vyhloubení otvoru zemním vrtákem o průměru 20cm(může být i 16 cm a zbytek se dočistí ručně nebo výkopem) a 1m hluboko vydrží jak nápor zeminy tak i vody.
Spodní kryt tubusu je pevně spojen s rourou a dodatečně utěsněný silikonem.
Váha cca 5,7 kg
Doba dodání je 1-3 týdny, dle počtu zakázek a objednávání materiálu.
Samotný držák je možné provést variabilně co se týče barvy držáku(zelená, modrá, červená, oranžová) nebo provedení hlavní nosné tyče eloxovaným hliníkem(za příplatek).
Další možnost varianty provedení je s otvírákem na lahve, kterým pohodlně otevřete pivko a nemusíte už nikdy shánět otvíráky. Cena tohoto provedení +100 Kč k původní ceně tzn. 2099 Kč. Výrobek mohu odeslat poštou za poštovné 250 Kč, ale pouze po zaplacení zálohy po domluvě.

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 241)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01