celkem inzerátů: 10 462  |  inzerce za 24 hodin: 476

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Reality, nemovitosti » Pozemky » Pozemky pro bydlení » Stavební pozemek v Prostředních Bludovicích, část Amerika 

Stavební pozemek v Prostředních Bludovicích, část Amerika

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Pozemky pro bydlení.

Stavební pozemek v Prostředních Bludovicích, část Amerika

Číslo inzerátu: 3124590
inzerát vložen: 16.8. 2018 15:47
Nabízíme k prodeji pozemek určený k výstavbě jednoho nebo dvou domů v Prostředních Bludovicích, místní části Amerika, vzdálený 5 km od středu Havířova. Výměra pozemku činí 5.566 m2, z toho cca 4.180 m2 je zastavitelné plochy. Pozemek je velmi mírně svažitý, orientován k jihovýchodu. V nejvyšší části hraničí s obecní komunikací a na této hranici se nachází vodovod, plynovod i elektrické vedení. Kanalizace dosud není vybudována, její průběh je však již schválen územním plánem - povede přibližně v polovině pozemku po vrstevnici. Pozemek v horní části sousedí s rodinnými domy, ve spodní s loukami, nejspodnější část pozemku vybíhá ke Špluchovskému potoku. V nejhořejší části pozemku je zbudována studánka s téměř nevysychajícím pramenem, který z místa odtéká zahloubenou stružkou podél severovýchodní hranice pozemku a vlévá se do zmíněného potoka, může sloužit jako bezplatný zdroj užitkové vody.
Prostředí je pěkné, klidné, pozemek suchý, necelých 200 m je vzdálená zastávka MHD, nově zbudované veřejné hřiště (volejbal, tenis, nohejbal) a hostinec Tůňka, zhruba 500 m je vzdálena samoobsluha. Na pozemku je v současnosti vysušený rybníček (cca 25 m2), který lze snadno obnovit přeložkou zmíněné stružky. Pozemek je téměř celý tvořen loukou, u rybníčku roste skupina vzrostlých stromů, několik ovocných stromků je vysazeno podél jihozápadní hranice, výběžek ke Špluchovskému potoku pokrývá nivní lesík, na který je z celého pozemku uklidňující výhled.
Přepočtená cena 215,- Kč za m2 převážně stavební plochy je bezkonkurenční! Vysvětlivky k plánkům: žlutá plocha = zastavitelné území; modrá, zelená a červená čára = vodovod, plynovod a nadzemní elektrické vedení; hnědá čára = trasa zamýšlené kanalizace v územním plánu. V případě zájmu volejte 777 619 426 nebo 737 439 841.

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 3468)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01