celkem inzerátů: 10 443  |  inzerce za 24 hodin: 446

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Reality, nemovitosti » Rodinné domy » Prodej rodinných domů » Prodám starší hezkou vilu ve rtyni v podkrkonoší 

Prodám starší hezkou vilu ve rtyni v podkrkonoší

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Prodej rodinných domů.

Prodám starší hezkou vilu ve rtyni v podkrkonoší

Číslo inzerátu: 3125341
inzerát vložen: 25.8. 2018 21:30
Dovoluji si vám nabídnout dvougenerační vilku z třicátých let v krásné oblasti pod Jestřebími horami v obci Rtyně v Podkrkonoší. Nemovitost se nachází ve vilové čtvrti, v pěkném prostředí mezi okolní zelení, zároveň však nedaleko od autobusové zastávky.
Celková zastavěná plocha je 585 m2. K domu náleží vzrostlý, úrodný ovocný sad o výměře 1696 m2, zahrada 448 m2 a ostatní plocha 130 m2. Možnost převodu části pozemku na stavební parcelu.
Dispozice domu:
dům je ze 75% podsklepen, celkem čtyři místnosti z toho jedna je bývalá dílna, proto je zde zavedeno 380 V a osvětlení 24 V.
Přízemí: má dva vchody - ze dvora a z verandy, dále je zde WC, koupelna s prádelnou, vanou a sprchovým koutem, spižírna a tři místnosti 5x6 m. Kotel na tuhá paliva bez garance funkčnosti se nachází také zde.

První patro: sestává ze dvou místností 5x6 m, pokojíčku 3x3 m, WC, komory 2x6 m a balkónu.
V domě je prkenná podlaha pokrytá linem nebo koberci.
Podkroví: o velikosti 4x5 m z něhož vedou schody na půdu (cca 85 m2).
Celková obytná plocha domu je 220 m2, možno jej rozdělit na dvě samostatné bytové jednotky. Částečná rekonstrukce dle náročnosti na bydlení nutná.
Dům vyzařuje nepřehlédnutelnou prvorepublikovou atmosféru, zároveň je zde stále patrná kvalita stavby tehdejší doby. V domě je vše původní, pouze plechové radiátory jsou z 80. let.
Vlastní studna a septik jsou na pozemku, obecní voda a plyn jsou na hranici pozemku, dům je napojen na kanalizaci. V zadní částí domu je přilehlá zděná kolna s uhelnou a dvěma místnostmi na nářadí dole, nahoře je kurník a seník.
Tip: vzhledem k poloze domu lze využít nemovitost např. jako sídlo firmy nebo ordinaci + bytovou jednotku ap.
Občanská vybavenost je velmi dobrá, v obci je škola, školka, obchodní středisko, pošta, lékař, bus, vlak cca 2 km, dále sportovní hala, knihovna, kavárna, hospoda, bowling aj. Pracovní příležitosti např. Saargummi (ČK), Juta ( Úpice), Takata a další. Dojezdy do okolních měst s velkou nabídkou práce: Náchod 16 km, Červený Kostelec 3,5 km, Úpice 6 km, Trutnov 22 km, Hronov 9 km.
Veškeré další informace vám velmi ráda podám osobně. Doporučuji prohlídku. Hypoteční úvěr za vás vyřídím. V případě rychlého jednání možno jednat o ceně.

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 3444)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01