celkem inzerátů: 10 447  |  inzerce za 24 hodin: 294

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Sportovní potřeby » Lyžování » Lyže » Carvingové lyže Kastle MX 74 17/18 

Carvingové lyže Kastle MX 74 17/18

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Lyže.

Carvingové lyže Kastle MX 74 17/18

Číslo inzerátu: 3125709
inzerát vložen: 3.1. 2019 08:21
Lyže vhodná na sjezdovku a pro krátký oblouk. Mírně poddajnější lyže než obřačka RX12. Technologie – dřevěné jádro (mix jasan a stříbrná jedle), dvojitý titanal, ABS sidewall, standard camber, hollowtech. SNOW: Model MX74 se vměstnal jako novinka mezi loňské modely MX70 a MX78, a byť se řadí mezi konzervativnější allmountainy, je velmi dobře použitelný zejména na upravených tratích s tvrdším povrchem a těm, kteří se úplně necítí na oblíbený racecarver RX12, může poctivou komerční obřačku nahradit. Stejně jako těm, kteří by rádi zkusili něco mírně širšího, ale osmi či devíti centimetrům pod botou úplně pro celodenní použití stále nedůvěřují. Co na ně říkají testéři?
Co prozradil test:
Jeden z komentářů testérů ji vystihuje takto: „Je jak moje manželka: neposedná, náročná, ale je s ní zábava.“ A vystihuje ji poměrně přesně. Je určena pro pokročilé lyžaře, kteří se nebojí absence rockeru a vědí, že nic skutečného není úplně zadarmo (zejména pak zahájení oblouku). Lyže je tužší, ale odmění se velmi dobrým držením na tvrdém povrchu a hlavně ve vyšších rychlostech. Zároveň ji testéři často označují jako velmi dobře ovladatelnou, živou a hlavně univerzální pro celodenní použití. Zvládá široké spektrum oblouků od krátkých až po dlouhé, vyhovovala těžším i lehčím jezdcům i poměrně širokému výkonnostnímu spektru, byť v konkrétní délce 172 cm úplně nesedla těm nejlepším. Na druhou stranu ji zase ocenili menší a lehcí lyžaři a leckteré ženy. Co z toho plyne?
Závěr:
Typický (byť bez rockeru) sjezdovkový allmountain, který bude vyhovovat téměř všem, pokud zvolí tu správnou délku. Konzervativnější zákazníci budou volit vůči své postavě kratší varianty, za což se jim dostane odměny v podobě pokojné, přesto však velmi dobře použitelné lyže pro tvrdší povrchy a střední rychlosti. Experti by se naopak měli zaměřit na délky, které se jejich postavě velmi přibližují, nebo ji i přesahují, a dostanou širší racecarver, který bude dobře použitelný pro celodenní lyžování ve vyšších rychlostech. Nezbývá než zopakovat: Testuj, testuj, testuj, než si něco vybereš, a naše komentáře budiž ti vhodnou pomůckou k předvýběru.

PC 28490,-
164 cm
R13,1 m
124x74x103

172 cm
R14,7 m
124x74x103

180 cm
R16,2
124x74x103

Mohu nabídnout i jiné lyže (např. značek: Atomic, Salomon, Volkl, Blizzard, Elan, Fischer, Rossignol, Head, Nordica, K2, Kastle, Stockli, Dynastar, atd.) a také boty (např. značek: Atomic, Salomon, Dalbello, Tecnica, Rossignol, Lange, Nordica, Fischer, Scott, atd.) + další vybavení (hole, helmy, brýle, chrániče). Mám široký výběr. Napište si o aktuální nabídku. Rád Vám poradím s výběrem. Osobní odběr v kamenné prodejně - Železný Brod. Případně zašlu na dobírku. Doklad - záruka 2 roky. V případě zájmu nastavím vázání

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 3886)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01