celkem inzerátů: 10 517  |  inzerce za 24 hodin: 523

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Auto, moto, doprava » Automobily » Obytné automobily » Karavany » Karavan Sprite Cruzer 520 2019 

Karavan Sprite Cruzer 520 2019

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Karavany.

Karavan Sprite Cruzer 520 2019

Číslo inzerátu: 3126310
inzerát vložen: 20.1. 2020 09:29
! AKCE: Výprodej modelů 2019 – zlevněno o 50 000 Kč vč. DPH !

Původní cena: 754 699 Kč s DPH

Obytný přívěs Swift Sprite Cruzer 520, nová modelová řada 2019, 4 lůžka, délka celkem 7,54 m, vnitřní délka nástavby 5,83 m, hmotnost prázdného karavanu 1405 kg, maximální přípustná hmotnost 1750 kg.

S novým modelem přichází i několik skvělých novinek, které u předchozích modelů nenajdete! např. nové polstrování u sezení, dotykový ovládací systém “Swift Command”,topení a bojler Truma Combi 6 E, s digitální ovládací jednotkou, nový design plynové trouby a ovládací panel lednice, středový stoleček u předního sezení má inovovaný vzhled, radio/CD/MP3 přehrávač s přípojkou na iPod nebo MP3 a Bluetooth, atd.

Nové topení a bojler Truma Combi 6 E s digitální ovládací jednotkou, zabudované rádio, rozvody pro TV včetně přípojek v karavanu a vývod provenkovní SAT, panoramatické okno, sítě proti hmyzu na všech oknech, termo rolety na všech oknech, síť proti hmyzu ve dveřích, dotykový ovládací systém “Swift Command” s ovládáním přes mobilní aplikaci – funkce ovládacího panelu: výběr baterie, osvětlení, kontrola vodního čerpadla, vnitřní a vnější teploty, vlhkosti vzduchu, vytápění, solárního zařízení a Bluetooth; venkovní kaslík pro 12V baterii, venkovní dvířka k úložnému prostoru, stabilizátor, COC celoevropská homologace, konstrukční rychlost v TP 130 km/h, dodáváno včetně českých zásuvek a regulátoru plynu, vnitřní zásobník vody, i venkovní systém čerpání vody, 25m připojovací kabel, příprava na držák kol o nosnosti 60kg.

Spaní pro 4 osoby. Pevné ostrovní lůžko přístupné z obou stran v oddělitelné ložnici. Velké sezení v přední části se rozkládá na prostorné letiště během 5ti minut. K sezení je k dispozici stolek.

Kuchyně s chladničkou 110L (220,12,plyn), plynovými sporáky, elektrickou plotýnkou, plynovou troubou, mikrovlnnou troubou, dřezem, odkapávací plochou a pracovní plochou.

Koupelna se nachází ve středu karavanu, je prostorná se samostatným sprchovým boxem, chemickou toaletou, umyvadlem a úložnými prostory.

Karavan je nový. Všechny součásti jsou funkční a ozkoušené. Při převzetí je zákazník seznámen s obsluhou a je mu předvedena funkčnost všech součástí.

(Baterie není součástí přívěsu, ale přívěs samozřejmě pracuje jak má i bez baterie. Je na každém, zda bude campovat i na “divoko” a bude jí potřebovat, nebo zda bude jezdit převážně do kempů a bude se připojovat k síti. Nové značkové baterie máme skladem od 3 500 Kč na naší prodejně doplňků. )

Jedná se o modelovou řadu určenou pro evropský trh. Karavany Sprite Cruzer jsou karavany importované přímo pro kontinentální Evropu a prodávané v celé západní Evropě. Tato modelová řada má dveře na pravé straně karavanu, takže je dobrým řešením pro zákazníky, kteří toto považují za nutnost. Pokud hledáte špičkový karavan, za přijatelnou cenu, zřejmě je to řada pro vás. Vybavení zůstává na vysokém anglickém standardu a nezávislost karavanu je na stejné úrovni jako u anglické specifikace. Dopřejte si tedy skutečně evropský karavan s anglickým luxusem a vysokou výbavou.

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 369)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01