celkem inzerátů: 10 443  |  inzerce za 24 hodin: 1084

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Sportovní potřeby » Lyžování » Lyže » Carvingové lyže Fischer RC4 Brilliant 17/18 

Carvingové lyže Fischer RC4 Brilliant 17/18

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Lyže.

Carvingové lyže Fischer RC4 Brilliant 17/18

Číslo inzerátu: 3126907
inzerát vložen: 2.3. 2019 07:35
Koncept rc4 the curv v luxusním provedení z edice brilliant selection. základem je dřevěná sendvičová struktura s titanalovými a aramidovými výztužemi. lyže jsou vybaveny skvělou race podložkou racetrack a vázáním mbs 12, které umožní jednoduše zapnout také boty s grip walk podrážkami.

podložka racetrack dovoluje lyžím maximální možný průhyb při zatížení v oblouku, nechává tak vyniknout dynamickým vlastnostem materiálu. nabízí výhodu rychlého a snadného přenastavení rozteče mezi patkou a špičkou vázání na různé délky skeletu boty (modifikace rail systému).

brilliant selection představuje výběr pěti ikonických modelů z kolekce fischer. jde o různé typy lyží, které jsou vždy stěžejní pro svou kategorii. tyto modely byly přepracovány za použití luxusnějších materiálů a obdařeny některými delikátními detaily. je zde mimo jiné možné také bezplatně doplnit svůj portrét či logo přímo na lyži.

geometrie lyží brilliant rc4 je přizpůsobena co nejvyššímu výkonu na upravených sjezdovkách. jde o lyže s moderní širší formou, která jim propůjčuje vlastnosti sjezdového tanku. radius 18 m u vzorové délky 178 cm dělá z tohoto modelu univerzální náčiní pro zkušené lyžařské nadšence, co chtějí jezdit opravdu rychle. brilliant rc4 mají opravdu nekompromisní tvrdost a jsou určené pro výborné lyžaře, pro borce s instinktem predátora.

pc 23990,-
171 cm
r16
121x72x106

178 cm
r18
120x74x104

mohu nabídnout i jiné lyže (např. značek: atomic, salomon, volkl, blizzard, elan, fischer, rossignol, head, nordica, k2, kastle, stockli, dynastar, atd.) a také boty (např. značek: atomic, salomon, dalbello, tecnica, rossignol, lange, nordica, fischer, scott, atd.) + další vybavení (hole, helmy, brýle, chrániče). mám široký výběr. napište si o aktuální nabídku (celá nabídka není na internetu). rád vám poradím a pomohu s výběrem. osobní odběr v kamenné prodejně - železný brod. případně zašlu na dobírku. doklad - záruka 2 roky. v případě zájmu nastavím vázání

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 3886)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01