celkem inzerátů: 10 517  |  inzerce za 24 hodin: 498

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Reality, nemovitosti » Byty » Prodej bytů » 3+kk » Byt 3+kk/B + pracovna, 103m2, Praha 9 - Leňany, cihla, OV 

Byt 3+kk/B + pracovna, 103m2, Praha 9 - Leňany, cihla, OV

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii 3+kk.

Byt 3+kk/B + pracovna, 103m2, Praha 9 - Leňany, cihla, OV

Číslo inzerátu: 3126977
inzerát vložen: 31.1. 2020 13:01
Nabízíme Vám ke koupi mezonetový byt 3+kk plus pracovna s přísl. v nízkopodlažním cihlovém domě na klidném místě vilkové čtvrti v Kladrubské ul. v Praze 9- Letňanech. Byt ve druhém patře má vlastní vchod v přízemí domu do předsíně a vlastní přístupové schodiště do 2. patra. V nižším podlaží má byt velkým francouzským oknem prosluněný obývací pokoj s vybaveným kuchyňským koutem (kuchyňská linka se spotřebiči: el. sporák, myčka, digestoř), dva pokoje, koupelnu s vanou a s WC a balkón (celkem 77m2). Ve vyšším patře - na galerii krovu je pracovna 26m2. Z bytu je hezký výhled na přilehlou vilkovou čtvrť s dostatkem zeleně. Etážové topení s plynovým kotlem včetně ohřevu TUV, vestavěné skříně, bezpečnostní dveře, přípojka UPC. K bytu náleží parkovací stání hned u vchodu do bytu a pěstěná zahrádka s jezírkem za domem. Rychlé spojení MHD na metro Letňany. Kompletní síť obchodu a služeb v místě (NC Letňany, OC Čakovice). Vhodné pro rodinu s dětmi. Majitel zatím nedodal průkaz energetické náročnosti budovy, proto prozatím uvádíme jeho hodnotu G. Bytová jednotka v osobním vlastnictví bez omezení práv s možnosti financování její koupě hypotečním úvěrem. Tato nemovitost je nabízena výhradně naší kanceláří.

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 3462)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01