celkem inzerátů: 10 462  |  inzerce za 24 hodin: 990

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Auto, moto, doprava » Automobily » Obytné automobily » Karavany » Karavan Sterling Eccles Ruby 

Karavan Sterling Eccles Ruby

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Karavany.

Karavan Sterling Eccles Ruby

Číslo inzerátu: 3127554
inzerát vložen: 30.7. 2019 07:45
Akce, sleva!!
Cena před slevou 389 900,- Kč
Obytný přívěs Sterling Eccles Ruby, rok výroby 2009, 4 lůžka, délka celkem 7,51 m, délka nástavby 5,83 m, hmotnost prázdného karavanu 1385 kg, maximální přípustná hmotnost 1595kg.

Topení (plyn, 220V), rozvody a rozfuk vzduchu, ohřev vody na elektriku, ohřev vody na plyn, zabudované rádio, televizní anténa na střeše, rozvody pro TV včetně přípojek v karavanu, sítě proti hmyzu na všech oknech, termo rolety na všech oknech, síť proti hmyzu ve dveřích, ovládací panel 12V, venkovní kaslík pro 12V baterii, venkovní dvířka k úložnému prostoru, stabilizátor, kouřový hlásič, alarm.

Spaní pro 4 osoby. Pevné lůžko v oddělitelné ložnici. Velké sezení v přední části se rozkládá na prostorné letiště během 5ti minut. K sezení je k dispozici stolek.

Kuchyně s chladničkou (220,12,plyn), třemi plynovými sporáky, jednou elektrickou plotýnkou, plynovou troubou, mikrovlnnou troubou, dřezem, odkapávací plochou a pracovní plochou.

Koupelna je prostorná se samostatným sprchovým boxem, chemickou toaletou, umyvadlem a úložnými prostory.

Karavan je v perfektním stavu. Všechny součásti jsou funkční a ozkoušené. Při převzetí je zákazník seznámen s obsluhou a je mu předvedena funkčnost všech součástí. STK, technický průkaz, revize plynu a revize elektriky jsou již v ceně přívěsu. Revize vás mohou ujistit o řádném stavu elektroinstalace i plynových rozvodů. Součástí revize plynu je i tlaková zkouška díky které se objeví i sebemenší únik plynu.

(Baterie není součástí přívěsu, ale přívěs samozřejmě pracuje jak má i bez baterie. Je na každém, zda bude campovat i na -divoko a bude jí potřebovat, nebo zda bude jezdit převážně do campů a bude se připojovat k síti. Nové značkové baterie máme skladem od 3 500 kč na naší prodejně doplňků. )

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 369)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01