celkem inzerátů: 10 515  |  inzerce za 24 hodin: 447

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Sportovní potřeby » Lyžování » Lyže » Carvingové lyže Elan Amphibio R SL 16/17 

Carvingové lyže Elan Amphibio R SL 16/17

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Lyže.

Carvingové lyže Elan Amphibio R SL 16/17

Číslo inzerátu: 3127742
inzerát vložen: 3.3. 2019 20:11
Laminované dřevěné jádro od špičky po patku, speciálně tvarované pro každý model a délku lyží. použití různých typů dřeva v různých kombinacích umožňuje úpravu pružnosti podle toho, k čemu budou lyže používány. odolné jádro s výbornými reakcemi a s dlouhou životností, které se vyznačuje vynikajícím přenosem energie z hrany na hranu a univerzálností v různých podmínkách.

rst

vertikální boční hrany zaručují maximální přilnavost hran podél celé délky lyže a přímý přenos sil na hrany při vysokých rychlostech.

mono ti

reakční schopnosti lyží jsou vylepšeny jednou vrstvu titanu, která je umístěna na dřevěném jádru. dlouhá životnost dané pružnosti lyží je zaručena tím, že v bočních částech lyží je použita technologie mono titanium.

fusion

systém fusion je prvním skutečně integrovaným systémem lyžařského vázání na světě, který umožňuje rychlejší nasazení do oblouku a zlepšuje reakci lyží při přechodu z hrany na hranu.

profil amphibio

technologie amphibio je unikátní a převratná kombinace profilů rocker a camber. tajemství se skrývá v odlišné levé a pravé lyži, kdy vnitřní hrana má profil camber, který zaručuje dobrou přilnavost hran, zatímco vnější hrana má profil rocker,který usnadňuje zatáčení.

pc 15990,-
155 cm
r11,7
120x69x103

160 cm
r12
122x69x104

mohu nabídnout i jiné lyže (např. značek: atomic, salomon, volkl, blizzard, elan, fischer, rossignol, head, nordica, k2, kastle, stockli, dynastar, atd.) a také boty (např. značek: atomic, salomon, dalbello, tecnica, rossignol, lange, nordica, fischer, scott, atd.) + další vybavení (hole, helmy, brýle, chrániče). mám široký výběr. napište si o aktuální nabídku (celá nabídka není na internetu). rád vám poradím a pomohu s výběrem. osobní odběr v kamenné prodejně - železný brod. případně zašlu na dobírku. doklad - záruka 2 roky. v případě zájmu nastavím vázání

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 3886)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01