celkem inzerátů: 10 511  |  inzerce za 24 hodin: 445

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Reality, nemovitosti » Rodinné domy » Prodej rodinných domů » Prodej samostatně stojícího RD 3+1 v Jihlavě 

Prodej samostatně stojícího RD 3+1 v Jihlavě

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Prodej rodinných domů.

Prodej samostatně stojícího RD 3+1 v Jihlavě

Číslo inzerátu: 3128395
inzerát vložen: 19.9. 2018 10:41
Nabízím k prodeji samostatný rodinný dům, částečně podsklepený, s jedním nadzemním podlažím a obytným podkrovím, dispozičně řešený jako 3+1. dům je zděný na kamenné podezdívce, se sedlovou střechou s krytinou z eternitových šablon, okna původní dřevěná, schodiště betonové. vytápění domu řešeno elektrickým kotlem, ohřev tuv - elektrický zásobník na teplou vodu. v domě je zavedena elektřina 230/400v, objekt je napojen na městský vodovod, kanalizaci splaškovou i dešťovou. plynová přípojka vyvedena na pozemek. dispozice – v i.np kuchyň, 2 pokoje, koupelna s vanou, v podkroví samostatný pokoj a půdní prostor. při využití půdního prostoru je možnost zvětšit dispozici na 5+1. dům je v původním stavu, bez zásadnějších stavebních zásahů a je vhodný k celkové rekonstrukci. na zahradě se nachází zděný přístřešek sloužící pro uskladnění zahradního nářadí palivového dříví a malá dílna. dále se na zahradě nachází vzrostlé stromy a skleník. nemovitost není zatížena zástavním právem ani věcným břemenem. zastávka mhd 50m od domu. RK nevolat!!!

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 3444)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01