celkem inzerátů: 10 520  |  inzerce za 24 hodin: 370

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Sportovní potřeby » Lyžování » Lyže » Carvingové lyže Head Super Joy 15/16 

Carvingové lyže Head Super Joy 15/16

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Lyže.

Carvingové lyže Head Super Joy 15/16

Číslo inzerátu: 3128719
inzerát vložen: 26.12. 2018 16:52
Použití revolučních materiálů a technologií u dámských sjezdových lyží Head Super Joy přináší o 20 % lehčí váhu a výbornou manipulaci při lyžování. Lyže nebyly nikdy tak stabilní a výkonné. Charakteristická je pro ně vysoká rychlost a vysoká úroveň stylového provedení, díky nímž tyto lyže vládnou s radostí sjezdovkám. Lehkost, stabilita a kontrola jsou zásadními prvky konstrukce lyží Head Super Joy. Díky lehkému a neuvěřitelně silnému, revolučnímu materiálu Graphene, vrstvě KOROYD a karbonu bylo možné vyrobit klenutí lyží LIBRA s nižším profilem. ERA 3.0 se špičkou Allride přináší snadné zahájení a dokončení oblouku, dokonce i změnu pohybu od hrany k hraně bez námahy. Lyže máte vždy pod kontrolou v každé situaci a pohybu. Jsou dokonalým nástrojem pro krátký oblouk na upravených sjezdovkách či riskantnější jízdu na hraně pro sportovní lyžařky.PC 15390,-
148 cm
R10,2
126x74x106

Mohu nabídnout i jiné lyže (např. značek: Atomic, Salomon, Volkl, Blizzard, Elan, Fischer, Rossignol, Head, Nordica, K2, Kastle, Stockli, Dynastar, atd.) a také boty (např. značek: Atomic, Salomon, Dalbello, Tecnica, Rossignol, Lange, Nordica, Fischer, Scott, atd.) + další vybavení (hole, helmy, brýle, chrániče). Mám široký výběr. Napište si o aktuální nabídku (celá nabídka není na internetu). Rád Vám poradím a pomohu s výběrem. Osobní odběr v kamenné prodejně - Železný Brod. Případně zašlu na dobírku.Doklad - záruka 2 roky. V případě zájmu nastavím vázání.

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 3886)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01