celkem inzerátů: 10 451  |  inzerce za 24 hodin: 1025

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Reality, nemovitosti » Rodinné domy » Prodej rodinných domů » Vyměním započatou stavbu rd u berouna 

Vyměním započatou stavbu rd u berouna

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Prodej rodinných domů.

Vyměním započatou stavbu rd u berouna

Číslo inzerátu: 3130317
inzerát vložen: 15.1. 2019 21:14
Vyměním parcelu s rozest. rd-pouze za byt!!parcela 1228m2 s rozestavěným patrovým domem o dvou byt. jednotkách tj. 2x 4+1 zastavěná plocha 160m2. všechny is na hranici pozemku.
jsou již zbudovány masivní základy pro rd. předimenzováno. lepší beton apod. veškerá povolení a ostatní součástí projektu jen začít stavět. pozemek vybrán polohově kvůli dostupnosti s prahou tj. dálnice d5, vlak, bus pid (380) perfektní spojení s prahou a berounem!! krásná příroda.
výměna za byt, mohu i doplatit a nechat bydlet v bytě po dobu dostavby domu. pouze v těchto lokalitách: praha-zličín, sobín, řepy, stodůlky, petřiny, motol, cibulka, košíře, sídl. homolka, bílá hora a těsné okolí popř i hostivice..min .rozměry bytu 60m2. jsem nově v inv. důchodu tak pouze s rozumným doplatkem.potřebuji blíže k nemocnici do prahy rozumnou cenu nabídněte pouze telefonicky na nabídky.ps. jen vážní zájemci a ne rk
https://youtu.be/mod3qprelga

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 3444)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01