celkem inzerátů: 10 447  |  inzerce za 24 hodin: 367

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Sportovní potřeby » Lyžování » Lyže » Dámské carvingové lyže Fischer First Lady C-Line 

Dámské carvingové lyže Fischer First Lady C-Line

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Lyže.

Dámské carvingové lyže Fischer First Lady C-Line

Číslo inzerátu: 3130721
inzerát vložen: 12.11. 2018 09:20
Dámské sportovní all mountain lyže od fischer, co obstojí na různě profilovaných sjezdovkách i v terénu. uvnitř se ukrývá kvalitní dřevěné sendvičové jádro vyztužené full carbon jacket. lyže jsou vybaveny skvělou race podložkou racetrack tune.it s možností třístupňového nastavení tuhosti a odpovídajícím vázáním c-line z10 racetrack.

podložka racetrack dovoluje lyžím maximální možný průhyb při zatížení v oblouku, nechává tak vyniknout dynamickým vlastnostem materiálu. nabízí výhodu rychlého a snadného přenastavení rozteče mezi patkou a špičkou vázání na různé délky skeletu boty (modifikace rail systému). racetrack tune.it je upgradovaná verze, kde je možné tuhost podložky dále doladit.

se šířkou 74 mm ve středu jsou first lady perfektní lyže pro potěšení z lyžování za každých podmínek, na tvrdším podkladu nabízí dostatek kontroly a na měkčí či neupravené sjezdovce nechají snadno proplouvat i kritickými místy. v hlubším sněhu dovolí více, než tradiční modely určené výhradně na sjezdovky, manévrování usnadňuje znatelný all mountain rocker. vzorový radius 14 m/160 cm nejlépe sedí na středně dlouhé a kratší oblouky. c-line first lady představují příjemně ovladatelné sportovní lyže, které umí být na své lyžařky velmi ohleduplné. to vše v super elegantním designu.

pc 14990,-
155 cm
r13
117x74x105

mohu nabídnout i jiné lyže (např. značek: atomic, salomon, volkl, blizzard, elan, fischer, rossignol, head, nordica, k2, kastle, stockli, dynastar, atd.) a také boty (např. značek: atomic, salomon, dalbello, tecnica, rossignol, lange, nordica, fischer, scott, atd.) + další vybavení (hole, helmy, brýle, chrániče). mám široký výběr. napište si o aktuální nabídku (celá nabídka není na internetu). rád vám poradím a pomohu s výběrem. osobní odběr v kamenné prodejně - železný brod. případně zašlu na dobírku. doklad - záruka 2 roky. v případě zájmu nastavím vázání

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 3886)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01