celkem inzerátů: 10 456  |  inzerce za 24 hodin: 303

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Auto, moto, doprava » Automobily » Obytné automobily » Karavany » Sprite basecamp plus 

Sprite basecamp plus

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Karavany.

Sprite basecamp plus

Číslo inzerátu: 3131784
inzerát vložen: 28.3. 2019 08:15
Obytný přívěs sprite basecamp plus, modelová řada 2019, 2 lůžka, délka celkem 5,10 m, délka nástavby 3,61 m. hmotnost prázdného karavanu 885 kg, maximální přípustná hmotnost 1300 kg.

vnitřní vytápění whale (rozfuk), provoz na plyn nebo elektřinu (230 v), 8-litrový bojler whale, provoz na plyn nebo elektřinu (230 v), vytápění a tepelná izolace třídy 3 (při venkovní teplotě -15 stupňů může být uvnitř karavanu +20 stupňů), externí přípojka vody značky whale, z vnější strany přípojka vody (sprcha), 230v zásuvka na vnější straně, ovládací systém “swift command” s ovládáním přes mobilní aplikaci, 100w solární zařízení na střeše, kombinované rolety (zatemnění a síť proti hmyzu), plisovaná síť proti hmyzu v rámu vstupních dveří, držák na upevnění zavazadel / kol, přípojka plynu na vnější straně (gril), lehká konstrukce nábytku díky stabilním plastovým rámům, brzdový systém a tažné zařízení al-ko, kryt oje s nášlapnými plochami, aerodynamická přední část z gfk s velkým předním oknem a úložným prostorem na plynové lahve, rezervní kolo s držákem v úložném prostoru na plynovou lahev, bateriový box přístupný zevnitř (baterie není součástí balení).

kuchyně s 85 litrovou chladničkou dometic s elektronickým zapalováním a vyjímatelnou mrazicí přihrádkou, nerezový dřez s luxusní směšovací baterií, kvalitní pracovní deska odolná proti poškrábání, 3 plynové plotýnky s odděleným grilem, plynová trouba.

luxusní koupelna se sprchou, chemické wc thetford s odděleným zásobníkem na splachování, úsporná sprchová hlavice, střešní okno 40 x 40 cm se síťkou proti hmyzu.

karavan je v nový. všechny součásti jsou funkční a ozkoušené. při převzetí je zákazník seznámen s obsluhou a je mu předvedena funkčnost všech součástí.

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 369)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01