celkem inzerátů: 10 517  |  inzerce za 24 hodin: 527

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Dům, zahrada, bydlení » Stavební materiál » Izolace » Lepící a stěrková hmota Baumit DuoContact - 2 palety 

Lepící a stěrková hmota Baumit DuoContact - 2 palety

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Izolace.

Lepící a stěrková hmota Baumit DuoContact - 2 palety

Číslo inzerátu: 3135124
inzerát vložen: 16.11. 2018 16:21
Prodávám 2 palety (1 paleta = 54ks) lepicí a stěrkové malty Baumit DuoContact - prodej po 90kč za kus, v případě většího odběru možná dohoda. Maloobchodní cena - cca. 150 za kus. Odběr možný v obci Blažovice u Brna, příp. dovoz po domluvě.

Popis

Vodoodpudivá lepicí a stěrková malta na bázi cementu pro lepení a stěrkování fasádních izolačních desek. Pro EPS-F a minerální vaty. Min. tloušťka armovací vrstvy je 3 mm.

Použití

Použití v interiéru i exteriéru, zejména pro lepení tepelně izolačních fasádních desek na podklad, pro provádění armovací a vyrovnávací stěrky s vložením sklotextilní výztužné síťoviny v tepelně izolačním systému Baumit Duo.

Podklad musí vyhovovat platným normám, musí být pevný, bez uvolňujících se částic, zbavený prachu, nátěru, zbytků odformovacích prostředků a solných výkvětů. Musí být dostatečně drsný, suchý a rovnoměrně nasákavý. Povrch nesmí být vodoodpudivý.

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 3963)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01