celkem inzerátů: 10 446  |  inzerce za 24 hodin: 468

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Reality, nemovitosti » Garáže » Nadstandardní novostavba dvojgaráže s podkrovím 

Nadstandardní novostavba dvojgaráže s podkrovím

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Garáže.

Nadstandardní novostavba dvojgaráže s podkrovím

Číslo inzerátu: 3135606
inzerát vložen: 10.1. 2019 12:19
Ve výhradním zastoupení vám nabízíme zprostředkování prodeje novostavby dvojgaráže s užitným podkrovím na vlastním pozemku na ulici merhautova v brně - černá pole.

zastavěná plocha dvojgaráže 47,2m², celková užitná plocha 84,8m², cp pozemku 70m². podkroví má dostatečnou výšku a parametry obytné místnosti. jedná se o specifickou stavbu, která má v přízemí dvoje zateplená garážová vrata a dveře se vstupem na malou předzahrádku. do podkroví se vchází stahovacími schody. strop tvoří dřevěná konstrukce s polozapuštěnými trámy a je zateplená stejně jako střešní a obvodová konstrukce. podkroví je prosvětlené dvěma klasickými okny a dvěma střešními okny. střešní krytina je z pálených tašek tondach s povrchovou úpravou - engoba. podlahu v garáži tvoří keramická dlažba a v podkroví osb desky. pro elimitaci prasklin jsou všechny sádrokartony na stropě i v podkroví potaženy síťkou - perlinkou s klasickou omítkou.
is: do nemovitosti je zavedena elektřina (220v, 380v, s rozdělením na několik okruhů) a kanalizace.
v celém objektu je dostatečné množství zásuvek i světel. na celém objektu jsou použity velmi kvalitní materiály.
garáž se nachází ve velmi žádané atraktivní lokalitě brno - černá pole v bezprostřední blízkosti tramvajové i autobusové zastávky a velkou výhodou je i sjezd na městský okruh (cca 300m). 
svým využitím je vhodná pro parkování automobilů, motocyklů, přívěsných vozíků, jako skladovací prostory, dílna. velkou variabilitu a možnost využití tvoří i prostorné podkroví v ii.np.

domluvte si se mnou prohlídku, rád vám nemovitost předvedu.

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 3430)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01