celkem inzerátů: 10 520  |  inzerce za 24 hodin: 349

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Reality, nemovitosti » Rodinné domy » Prodej rodinných domů » Řadový RD se zahradou v Čebíně, CP 185 m² 

Řadový RD se zahradou v Čebíně, CP 185 m²

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Prodej rodinných domů.

Řadový RD se zahradou v Čebíně, CP 185 m²

Číslo inzerátu: 3135714
inzerát vložen: 28.3. 2019 11:44
Ve výhradním zastoupení Vám nabízíme zprostředkování prodeje rodinného domu 4+kk s menší zahradou v žádané lokalitě v obci Čebín. Jedná se o dvoupodlažní nemovitost v klidné části obce. 

Dispoziční řešení domu: v přízemí se nachází prostorný obývací pokoj s krbovými kamny, kuchyňským koutem a ložnicí. Z chodby je vstup do koupelny s WC a do místnosti, kterou majitelé využívají jako úložný prostor.
Do prvního patra se vstupuje po schodišti, které je umístěné v hale domu, což umožňuje užívat nemovitost jako dvougenerační. Nachází se zde velký pokoj s kuchyňským koutem, který se dá jednoduchou úpravou rozdělit na dvě místnosti, čímž se dá změnit dispozice domu na 5+kk. Dále se v patře nachází dětský pokoj a místnost, která je připravená pro vybudování koupelny.  

V přízemí je vstup na dvorek a zahradu, která je v kopcovitém terénu a je terasovitě upravená.
Do domu jsou přivedeny všechny IS (elektřina, plyn, voda, odpady). RD prošel v roce 2005 kompletní rekonstrukcí. Vytápění a ohřev vody zajišťuje plynový kotel.  

Čebín je velmi žádanou lokalitou a to nejen díky své dobré dostupnosti do Brna (12 km) ať už autem, autobusem nebo vlakem, ale i vzhledem ke svému okolí se spoustou lesů. V obci se nachází školka i škola do páté třídy. 

Průkaz energetické náročnosti budovy G/-, při podpisu kupní smlouvy bude doložen energetický štítek.

Domluvte si se mnou prohlídku, rád Vám nemovitost předvedu.

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 3444)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01