celkem inzerátů: 10 517  |  inzerce za 24 hodin: 519

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Reality, nemovitosti » Rodinné domy » Prodej rodinných domů » RD 6+2 c.p.675m2 s garáží a zahradou Vranovice 

RD 6+2 c.p.675m2 s garáží a zahradou Vranovice

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Prodej rodinných domů.

RD 6+2 c.p.675m2 s garáží a zahradou Vranovice

Číslo inzerátu: 3135716
inzerát vložen: 8.4. 2019 09:01
Ve výhradním zastoupení Vám nabízíme zprostředkování prodeje zděného, polořadového, podsklepeného rodinného domu s garáží a zahradou v obci Vranovice. Dispozičním řešením a lokalitou, je dům ideální pro dvougenerační bydlení, nebo pro pohodlné bydlení větší rodiny.

Nemovitost 6+2 (2x3+1) o celkové výměře 675m2, z toho zastavěná plocha 414m2 , zahrada 261m2. Nemovitost má dva samostatné vstupy. Zahrada je částečně užitková a částečně okrasná, s venkovním altánkem a posezením. Garáž má vjezd z ulice, součástí garáže je i dílna.   

Dispoziční řešení: 1.PP: technické místnosti (prádelna, kotelna, sklep), posilovna. 1.NP: bytová jednotka 3+1 s koupelnou. 2.NP: bytová jednotka 3+1 s koupelnou.

IS: elektřina, plyn, kanalizace obecní, voda obecní+vlastní studna, topení - plynové+možnost na tuhá paliva

Nemovitost je určena k modernizaci a přizpůsobení požadavkům nových majitelů.

Vranovice se nachází 25km od Brna. Je zde veškerá občanská vybavenost.( školka,  škola,  zdravotnická zařízení,  obchody, restaurace). Obec Vranovice leží v turisticky přitažlivé oblasti jižní Moravy s dobrým silničním i železničním spojením z Brna a Břeclavi. Kromě toho je obec také výborným výchozím místem pro výlety za poznáním krás blízkého okolí, ať už vlakem, autem nebo na kole. Domluvte si se mnou prohlídku, ráda Vám nemovitost předvedu.

Průkaz energetické náročnosti budovy G/-, při podpisu kupní smlouvy bude doložen energetický štítek.

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 3444)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01