celkem inzerátů: 10 454  |  inzerce za 24 hodin: 278

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Sportovní potřeby » Cyklobazar » Celá kola » Horská kola, MTB » horské kolo, trekové kolo, trekový rám 

horské kolo, trekové kolo, trekový rám

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Horská kola, MTB.

horské kolo, trekové kolo, trekový rám

Číslo inzerátu: 3137332
inzerát vložen: 6.12. 2018 20:59
Dobrý den.

Nabízím k prodeji velmi zachovalá a málo používaná kola. Rámy kol jsou bez koroze a odřenin. Kola nesou jen minimální znaky opotřebení. Vše plně funkční.Nabízím k prodeji i horské kolo s hliníkovým rámem. Kolo je plně funkční s bezúdržbovým řazením v zadním náboji. Kolo je osazeno zapouzdřeným středovým uložením (u tohoto uložení není třeba seřizovat vůli během provozu kola) bez vůlí. Na kole je nainstalován stojánek.
Cena 550 Kč.

Taktéž prodám pánské trekové kolo. Řazení přesné a funkční. Kolo je celkově ve velmi zachovalém stavu. Kolo je osazeno zapouzdřeným středovým uložením (u tohoto uložení není třeba seřizovat vůli během provozu kola). Kolo je možné osadit u širokými pneumatikami, tím poslouží i jako kolo horské (2 v 1).
Cena 700 Kč.

Dále prodám celoodpružené horské kolo ve velmi dobrém stavu bez poničení. V předu je kotoučová brzda.
Cena 2000 Kč.

K prodeji nabízím ještě pánský trekový rám s téměř kompletní výbavou (chybí jen zadní kolo). Rám je ve velmi zachovalém stavu s rámem v decentní hezké červené barvě. Přehazovačka i přesmykač jsou funkční.
Cena 100 Kč.

V případě zájmu fotky rád zašlu e-mailem. V případě dalších dotazů, jsem k dispozici.

Při odběru více kol toto zohledním v ceně (tj. čím větší odběr, tím větší sleva).

Možnost osobního převzetí v Plzni, případně po zakoupení možno dovést po domluvě do Prahy. Taktéž je možné kolo poslat v rámci ČR.
Kontakt prosím raději po e-mailu (ne vždy jsem dostupný na telefonu).

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 6044)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01