celkem inzerátů: 10 520  |  inzerce za 24 hodin: 348

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Elektro, počítače » TV, DVD, video » Satelity » Dekódovací modul EuroCam+ Irdeto - pro TV i satelity - nový. 

Dekódovací modul EuroCam+ Irdeto - pro TV i satelity - nový.

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Satelity.

Dekódovací modul EuroCam+ Irdeto - pro TV i satelity - nový.

Číslo inzerátu: 3139630
inzerát vložen: 7.3. 2019 12:45
Nabízím tento nejoblíbenější kvalitní dekódovací modul EuroCam+ Irdeto (systém ICE = lze použít v nových přijímačích s dekóderem Irdeto i ve starších s dekóderem SCM EuroCam Cryptoworks), pro přijímače s CI/ CI+ sloty, 100 % funkční (byl jen vyzkoušený), rychlý a spolehlivý, dekóduje pomocí karet Irdeto (ICE) Skylink + CS Link + T-Mobile + freeSAT by UPC Direct programy v novém kódovacím systému Irdeto PI-sys, jde o kvalitní CA modul od výrobce SmardTV, který je použitelný pro kódovací systém Irdeto, vhodný jak pro použití s TV s vestavěným satelitním tunerem DVB-S/S2, tak i pro satelitní přijímače s volným CI nebo CI+ slotem, podporuje SD i vysoké HDTV rozlišení, podporuje i 3D vysílání. Osobně nebo na dobírku. Karviná 735013100.

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 6774)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.02