celkem inzerátů: 10 447  |  inzerce za 24 hodin: 457

Vyhledávání:

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Prodej, přenechání firem.

Prodám fungující firmu/podnik

Číslo inzerátu: 3140550
inzerát vložen: 15.2. 2019 11:09
Nabízím k prodeji výrobu, prodejnu a eshop, vše zaměřeno na chopper a western. V případě vašeho zájmu preferuji prodej kompletního podniku, který obsahuje především:
- Vybavená dílna pro výrobu koženého oblečení a doplňků, dalších doplňků pro motorkáře s potiskem sublimační metodou (kšandy, šátky, vlajky ad.) a bavlněných šátků. Dílna se nachází v pronajatých prostorách, nájem prostor lze také přenechat
- Kamenná prodejna se sortimentem oblečení, doplňků a příslušenství pro motokáře (převážně chopper) a jezdectví (převážně western). Prodejna se nachází také v pronajatých prostorách, a to v těsné blízkosti dílny
- Eshop (respektive Eshopy) umístěné na několika doménách, spravované z jednoho administračního rozhraní. Systém Eshopu je v měsíčním nájmu, tento lze také přenechat, případně systém odkoupit. Eshop je naplněn několika tisícovkami položek.
- prodejní profil na Amazonu
- Všechno skladové zboží
- Všechen materiál k výrobě
- Seznam zákazníků a seznam dodavatelů i s kontakty
- Zaškolený pracovník na dílně (mimochodem velice šikovný) a švadlena, případně další šička
- Zavedené značky 10 let a 25 let tradice, ochranná známka a vše co s tím souvisí
Prodejna i eshop funguje s minimální marketingovou podporou, po zlepšení či investování do této oblasti má podnik velký potenciál růstu. V odbytu výroby není podchycena oblast zahraničí (Slovensko, Polsko, Německo, případně další).
Hlavně v sortimentu bavlněných šátků a kšand je trh nenaplněn. V případě zájmu lze jednat i o prodeji části podniku.

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 3724)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01