celkem inzerátů: 10 452  |  inzerce za 24 hodin: 1021

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Reality, nemovitosti » Byty » Prodej bytů » 3+1 » Prodej družstevního bytu 3+1, 67m2, ulice Okružní, Orlová 

Prodej družstevního bytu 3+1, 67m2, ulice Okružní, Orlová

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii 3+1.

Prodej družstevního bytu 3+1, 67m2, ulice Okružní, Orlová

Číslo inzerátu: 3141157
inzerát vložen: 14.1. 2019 14:15
Realitky prosím nevolat!!! nabízím zrekonstruovaný byt 3+1 o rozloze 67m2 v orlové-lutyni, na ul. okružní – výhodná lokalita v centru města s veškerou občanskou vybaveností v pěší vzdálenosti.

v bytě jsou nové elektrické rozvody a instalovány bezpečnostní vstupní dveře. bytové jádro je zděné s keramickými obklady. koupelna je rozšířená o původní komoru, tím vznikl nadstandardní prostor i pro rohovou vanu. wc je oddělené.
v předsíni jsou vestavěné skříně a komoda na míru. v kuchyni je zvětšená kuchyňská linka do rohu s novými vestavnými spotřebiči. součást prodeje tvoří i prostorná šatní skříň s psacím stolem na míru v pokoji a šatní skříň v ložnici.byt se nachází v 7.np/12.np. jedná se o velmi udržovaný vchod. dům prošel celkovou revitalizací v podobě nového zateplení, vstupního vchodu se schránkami, kamerového systému, dvou nákladních výtahů, dlažby na chodbách. před domem se nachází velké parkoviště s dostatkem parkovacích míst. do domu je bezbariérový přístup.
součástí bytu je i zasklená lodžie a sklepní kóje. nízké měsíční náklady na bydlení.

v případě, že byste si chtěli byt nezávazně prohlédnout, neváhejte mě kontaktovat. při rychlém jednání možná sleva.

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 3463)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01