celkem inzerátů: 10 517  |  inzerce za 24 hodin: 376

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Sportovní potřeby » Lyžování » Lyže » Carvingové lyže K2 Charger 16/17 

Carvingové lyže K2 Charger 16/17

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Lyže.

Carvingové lyže K2 Charger 16/17

Číslo inzerátu: 3141252
inzerát vložen: 2.3. 2019 08:02
Sjezdové lyže vhodné pro středně pokročilé či lehčí lyžaře, kteří ocení skvělou kontrolu nad svými lyžemi bez nutnosti velké námahy při zatáčení. celodřevěné jádro je doplněné karbonovou výztuhou full rox pro dostatečnou torzní tuhost. triaxial braid patentovaná technologie triaxial braiding využívá speciálního stroje k zaplétání laminátových vláken kolem dřevěného jádra. výsledkem je zvýšení torzní tuhosti při zachování nízké váhy lyže a pružnosti. zatímco dřevo dodává lyži ohebnost a torzní tuhost, tak laminace lyži odlehčuje, dodává pružnost a usnadňuje přenos energie. carbon grid technology uhlíková tkanina pro větší torzní tuhost a odpružení. marker twincam tcx tcx pata pro optimální přenos síly a maximální výkon lyže.

pc 19999,-
175 cm
r17
126x76x105

mohu nabídnout i jiné lyže (např. značek: atomic, salomon, volkl, blizzard, elan, fischer, rossignol, head, nordica, k2, kastle, stockli, dynastar, atd.) a také boty (např. značek: atomic, salomon, dalbello, tecnica, rossignol, lange, nordica, fischer, scott, atd.) + další vybavení (hole, helmy, brýle, chrániče). mám široký výběr. napište si o aktuální nabídku (celá nabídka není na internetu). rád vám poradím a pomohu s výběrem. osobní odběr v kamenné prodejně - železný brod. případně zašlu na dobírku. doklad - záruka 2 roky. v případě zájmu nastavím vázání.

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 3886)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01