celkem inzerátů: 10 517  |  inzerce za 24 hodin: 456

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Reality, nemovitosti » Byty » Pronájem bytů » 2+kk » Dlouhodobě pronajmu velmi pěkný a útulný byt 2+KK 

Dlouhodobě pronajmu velmi pěkný a útulný byt 2+KK

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii 2+kk.

Dlouhodobě pronajmu velmi pěkný a útulný byt 2+KK

Číslo inzerátu: 3142540
inzerát vložen: 28.1. 2019 09:16
Ihned dlohodobě pronajmu velmi pěkný, slunný, útulný, byt 2+KK s výhledem do zahrady. Jednotka je prostorná s velkou předsíní a je součástí nově zrekonstruovaného, zatepleného, malého bytového domu umístěného v krásné kvetoucí zahradě v bezprostřední blízkosti MHD. Součástí nájmu je využití předzahrádky, prostorních sklepních prostor a úschovny kol přístupné ze zahrady. V blízkosti je veškerá občanská vybavenost - Billa, lékárna, pošta, zelenina, vinotéka, květiny, drogérie atd. Byt má vlastní meření energií zúčtovatelných 4x ročně. Do centra je možno se dostat přímým spojem- tramvají do 15ti min. Byt nabízím nezařízený,(pouze kuchyňská linka a sporák), vhodný pro dva pracující, či studenty, nikoliv však pro rodinu s děmi. Zvířata,(kromě psa), nejsou překážkou. Dům je obydlen mladými, slušnými, zodpovědnými a řádně platícími nájemníky a takovým zájemcům je tato nabídka určena. Trvalý pobyt neumožňuji. Prohlídky jsou možné kdykoliv po dohodě na e-mailu, či tel. č. 603 786 471.

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 3450)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01