celkem inzerátů: 10 517  |  inzerce za 24 hodin: 527

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Dětský bazar » Kočárky » Kombinované kočárky » Odpružný kombinovaný kočárek s přehazovací rukojetí 

Odpružný kombinovaný kočárek s přehazovací rukojetí

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Kombinované kočárky.

Odpružný kombinovaný kočárek s přehazovací rukojetí

Číslo inzerátu: 3143996
inzerát vložen: 9.2. 2019 09:54
Prodám pěkný, opravdu veliký a prostorný, odpružený, kombinovaný kočárek s přehazovací rukojetí. Barva (modrostříbrná)ocelovo-žlutá, bez vzoru, ten vytvořil foťák. Potah se dá sundat a vyprat. Vložná teplá taška pro miminko s vlastní boudičkou - super zateplení v zimě. Díky popruhům se dá miminko z kočárku přenést, aniž by se vzbudilo. Prostorná polstrovaná (teplá) korbička - naše malá se vejde ve fusaku ještě ve 21měsících na spaní. Dále použitelný i jako sporťák. Je to "tank", který zvládne vše. I já vyzkoušela novější typy, ale na tento nedám dopustit, co se týká velikosti i jízdních vlastností nejen v zimě ve sněhu. Opticky vypadá moc hezky, potah je čistý, kolečka nesjetá, veliký košík pod kočárkem. 
Je používaný, takže se pár malých chybek najde, ale nenáročným rodičům nebo jako druhý kočárek na zahradu super poslouží, neudělá ostudu ani po vyjetí mezi lidi. Jediná větší vada - u polohování zad nejde zafixovat v úplném sedu - já používala polosed, který drží v pořádku, ale i sed by šel vyřešit pomocí stahovacího pásku nebo tkaničky. Po odepnutí části střechy zůstává za hlavičkou letní větrací síťka. Součástí je přebalovací taška a batůžek přidělaný druky na boudičce.

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 3757)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01