celkem inzerátů: 10 518  |  inzerce za 24 hodin: 374

Vyhledávání:

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Ostatní.

Kónický fermentor 46 litrů

Číslo inzerátu: 3144870
inzerát vložen: 16.2. 2019 19:00
Fermentor, který prodáváme, umožňuje primární a sekundární fermentaci v jedné nádobě. Která ušetří až 80% času a síly výkonu našeho oblíbeného nápoje. Díky velkému krytu je vyčištění fermentoru velmi jednoduché a je možné vyčistit i těžko dostupné místa, jako jsou ventily, aniž byste je museli rozebírat.Tento profesionální kuželový systém je schopen sklízet kvasnice pro další fermentaci.

Náš fermentor je vyroben z materiálu HDPF, který se vyznačuje vysokou pevností a pružností. Naše fermentory jsou schváleny pro kontakt s nápoji, díky tlusté stěně větší než 3 mm mohou naše fermentory pracovat při tlacích až do 2 barů.

Fermentor je dodáván s nádobou pro sběr 900 ml kvasnic. Sběrná nádoba na kvasinky je dokonalá, takže můžete ušetřit kvasinky z jednoho nápoje a dát si je do dalšího nálevu.

Fermentor byl navržen se dvěma ventily z mosazi. Tyto ventily se vyznačují vysokou odolností a na rozdíl od jiných komerčně dostupných fermentorů s plastovými ventily nebudou poškozeny.

Díky názorům našich klientů jsme přidali opatření, které vám umožní měřit váš oblíbený nápoj v galonů a litrů.

Samozřejmě, fermentor může být použit také pro jiné procesy, například pro výrobu vína. Díky 2 ventilům je tento proces velmi jednoduchý, po dokončení fermentace s postranním ventilem shromažďujeme naši oblíbenou tekutinu a přes vhodně širší spodní ventil se zbavíme pozůstatků fermentace.

Technické specifikace

Kvasná nádrž: HDPE
Objem fermentoru: 46 litrů
Spádový ventil: mosaz 1 palce
Boční ventil: mosaz 1/2 palce
Rám: Rám z hliníku
Tlakový kryt: kryt z dvojité stěny namontovaný se 4 šrouby v pouzdře
Těsnění krytu: Butadienový nitrilový kaučuk (NBR)
Pracovní tlak: 2 bar
Destrukční tlak: 8 bar výše
Zkušební tlak: 5 barů

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 6839)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01