celkem inzerátů: 10 463  |  inzerce za 24 hodin: 548

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Knihy, učebnice » Cestování, mapy » Velká turistická encyklopedie 

Velká turistická encyklopedie

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Cestování, mapy.

Velká turistická encyklopedie

Číslo inzerátu: 3144898
inzerát vložen: 27.4. 2019 23:13
TOP stav! Vhodné i jako dárek
Mám k dispozici 7 knih – Liberecký, Jihočeský, Králové Hradecký, Moravskoslezský, Zlínský, Jihomoravský, Středočeský. Při koupi všech sedmi, cena za kus 300,- Pokud jednotlivě pak cena: 350,- za kus (na fotce chybí Středočeský, zapomněl jsem jí k nim přidat) Všechny knihy mnou prodávané, jsou jak nové. Všechny byli sbírané, nikoli používané.
Pokud ode mě koupíte knihy z více mnou nabízených inzerátů, platí se pouze jedno poštovné.
Podívejte se i na další mé inzeráty, prodávám taky jiné kompletní série knih. Většinu z nich už neseženete a už vůbec ne v takovém stavu, v jakém je mám já. Všechny mnou prodávané knihy, jsou v perfektním stavu, jako nové.
Poznat to nejcennější z České republiky již není nesplnitelný sen – Velká turistická encyklopedie Vás spolehlivě provede jedinečnými a nezapomenutelnými místy. Na více než 4 500 stranách, zahrnujících téměř 35 000 hesel a členěných podle krajů České republiky do čtrnácti svazků, (mých je sedm) Vás Velká turistická encyklopedie seznámí nejen s městy, městečky a vesnicemi, s cennými přírodovědnými lokalitami a krajinnými útvary, s národními kulturními i technickými památkami, ale i s osobnostmi, které tudy kráčely. Příklad-Sedmý svazek Velké turistické encyklopedie – Královéhradecký kraj – obsahuje 1 400 abecedně řazených hesel, více než 900 fotografií, 74 znaků obcí, devět půdorysů hradů (zřícenin), 30 historických reprodukcí, osm plánků měst atd.

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 5208)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01