celkem inzerátů: 10 517  |  inzerce za 24 hodin: 519

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Dětský bazar » Kočárky » Kombinované kočárky » Easywalker Qtro Silver 

Easywalker Qtro Silver

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Kombinované kočárky.

Easywalker Qtro Silver

Číslo inzerátu: 3145242
inzerát vložen: 20.2. 2019 08:18
Prodám dvojkombinaci kočárku Easywalker Qtro Silver. Kupovaný v 2015. Součástí prodeje je: korba (není vyfocená), pláštěnka na korbu i sporťák, síťka proti hmyzu na korbu i na sporťák. V korbě je matrace s povrchem na letní/zimní měsíce. Kočár má nafukovací kola, přední otočná o 360 stupňů, možná aretace, odpružený. Na kočárku jsou známky běžného opotřebení, které nemají vliv na funkčnost. Potah ze sporťáku lze sundat a vyprat v pračce, praktické. Ke kočáru v ceně nabízím šedivý Emitex fusak, délkově nastavitelný, rukávník a taška na madlo. Možnost nasazení autosedaček Cybex, Maxi Cosi, BeSafe.
S kočárem jsem byla velmi spokojená, velká kolečka zvládnou i obtížnější terén v přírodě, prostorný odnímatelný koš. Velice prostorný je i kočár samotný i sporťák na rozdíl od jiných kočárů. Sporťák se dá polohovat do lehu pomocí dvou zipů. Možnost nastavení výšky madla i na hodně vysokou postavu.

Včetně originálního návodu.
K dispozici bude v květnu 2019. Pouze osobní odběr v Praze, v Ústí n. Labem, popř.cesta mezi.

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 3757)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01