celkem inzerátů: 10 439  |  inzerce za 24 hodin: 1629

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Reality, nemovitosti » Rodinné domy » Prodej rodinných domů » Prodám RD Hrabová u Dubicka se zahradou a garáží 

Prodám RD Hrabová u Dubicka se zahradou a garáží

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Prodej rodinných domů.

Prodám RD Hrabová u Dubicka se zahradou a garáží

Číslo inzerátu: 3147140
inzerát vložen: 11.3. 2019 17:49
RD 5 + 1 je po rekonstrukci, tj. nová plastová okna, nová zateplená fasáda, ústřední topení na plynový kotel atd. Ve zvýšeném přízemí je prostorná kuchyň navazující na otevřený obývací pokoj. Z předsíně je vstup do dětského pokoje, velké koupelny s WC, bidetem a umývadlem. Další vstup je do šatny. V 2 NP jsou tři ložnice a koupelna s WC.
Z předsíně v 2 NP je vstup na terasu s výhledem do krajiny. Vytápění domu je zajištěno ÚT na plynový kotel a ohřev vody el. boilerem. Nemovitost je napojena na obecný vodovod a kanalizaci a má i vlastní studnu.
V suterénu domu je umístěn plynový kotel a záložní kotel na tuhá paliva. Prostorná skladovací místnost, místnost na ukládání ovoce atd.
Nádvoří se zámkovou dlažbou umožňuje parkování až 6 vozidel. Přes celou šíři pozemku stojí vedlejší stavba umožňující různé využití. Za domem je velká oplocená zahrada s ovocnými stromy. Dům je již vyklizený a připravený k předáni. Cena je k jednání, dohoda možná.
Vzdálenost od Hrabové: Zábřeh 8 km, Mohelnice 11 km, Šumperk 20 km, Uničov 17 km, Olomouc 43 km,

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 3444)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01