celkem inzerátů: 10 517  |  inzerce za 24 hodin: 453

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Dům, zahrada, bydlení » Zahrada » Rostliny » Semena » Tykev muškátová Moscata di Provenza - semena 

Tykev muškátová Moscata di Provenza - semena

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Semena.

Tykev muškátová Moscata di Provenza - semena

Číslo inzerátu: 3147420
inzerát vložen: 14.3. 2019 10:18
Tykev muškátová Moscata di Provenza (Cucurbita) je plazivá odrůda vyznačující se barokními tvary plodů, které jsou velké ploše kulovité a žebernaté, tmavě zelené později jasně oranžové barvy se silným ojíněním. Její dužina je žlutohnědá, tužší konzistence. Chuť a vůně je nasládlá a jemně aromatická, obsahuje malé množství semen. Plody dorůstají hmotnosti 8 – 10kg. Dýně je vhodné sklízet, když zasychá stopka. Jsou velmi dobře skladovatelné a ve sklepě vydrží bez větších problémů až do února. Tykev je zelenina bohatá na vitamíny (C, A, E) a minerální látky (draslík, vápník, hořčík, zinek).
Mají všestranné uplatnění v teplé kuchyni i k vyřezávání dekorací a jejich pěstování se rozhodně vyplatí. Lze je použít např. na smažení, fritování, zapékání, na nadívání, přípravu polévek, ale i konzervování.Balení obsahuje 6 semen za 14 kč
Semena – neoseeds

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 291)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01