celkem inzerátů: 10 447  |  inzerce za 24 hodin: 455

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Reality, nemovitosti » Byty » Pronájem bytů » 2+kk » Pronájem novostavby 2+kk s balkonem 

Pronájem novostavby 2+kk s balkonem

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii 2+kk.

Pronájem novostavby 2+kk s balkonem

Číslo inzerátu: 3148656
inzerát vložen: 30.7. 2019 09:17
Ve výhradním zastoupení Vám nabízíme pronájem novostavby o velikosti 2+kk s balkonem v lokalitě Brno-Slatina, ul. Kigginsova. Jedná se o zděný byt s celkovou výměrou 64 m², situovaný ve 3. patře. K bytu náleží sklep.

Dispoziční řešení bytu odpovídá vyššímu standardu bydlení. Obývací pokoj s kuchyňským koutem se vstupem na balkón, ložnice má samostatný vstup z předsíně. V koupelně je vana, toaleta je samostatně.

Součástí bytu je nová kuchyňská linka s elektrospotřebiči - sporák s troubou a digestoř. Dále je možnost přenechání současného vybavení bytu.

Byt je součástí nového projektu Slatina - Zelené město. Městská část Slatina má veškerou občanskou vybavenost a dobrou dostupnost do centra města. V rámci projektu byly vybudovány 2 nové zastávky MHD, které jsou v pěší dostupnosti od bytových domů. V blízkosti dětské hřiště, dále Dětský park Bruno, nákupní centrum atd. Jedná se o velmi pěkné rodinné bydlení. Průkaz energetické náročnosti budovy B/-.  

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 3450)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01