celkem inzerátů: 10 517  |  inzerce za 24 hodin: 554

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Reality, nemovitosti » Byty » Prodej bytů » 2+kk » Prodej bytu v OV 2+kk, cp 43m2, Vyškov 

Prodej bytu v OV 2+kk, cp 43m2, Vyškov

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii 2+kk.

Prodej bytu v OV 2+kk, cp 43m2, Vyškov

Číslo inzerátu: 3149429
inzerát vložen: 20.8. 2019 12:17
Nabízíme vám zprostředkování prodeje světlého, designového a prostorného bytu s lodžií o dispozici 2+kk v osobním vlastnictví, s výhledem do zeleně, v exkluzivní lokalitě palánek. centrum města je v docházkové vzdálenosti. ve vyškově mnoho prostorných a pěkných bytů v krásné lokalitě nenajdete.

jedná se o byt 2+kk nacházející se ve 2.np. celková užitná plocha bytu je téměř 43 m2 a je velmi zdařile prostorově řešený. byt disponuje obývacím pokojem s kuchyňským koutem vybaveným novou prostornou kuchyňskou linkou s připraveností také pro myčku nádobí. ložnice navíc s dostatkem místa pro úložné prostory. luxusní koupelna se sprchovým koutem a toaletou s připraveností pro pračku. kuchyňská linka vybavená sklokeramickou varnou deskou včetně horkovzdušné trouby - vše v provedení nerez. cena je včetně kuchyňské linky i kuchyňských spotřebičů.

všechny pokoje jsou samostatné. ve všech pokojích je položena plovoucí podlaha. v koupelně a na toaletě pak dlažba. v bytě jsou nová okna včetně žaluzií. samozřejmostí bytu je prostorná lodžie. v bytě byly provedeny nové omítky, nové odpady apod. v celé koupelně jsou umístěna bodová světla. bodovými světly je vybavena také vstupní chodba. součástí bytu je samostatný a velmi prostorný sklep. do bytu je přivedena kabelová televize.

velmi nízké náklady na bydlení, pouze 1600 kč (zahrnuto vše, včetně fondu)

bytový dům je kompletně revitalizován, má novou střechu, nová okna, zateplení fasády, stoupačky. parkování přímo před domem.

pro děti školka, škola v blízkosti. vše v docházkové vzdálenosti centra. hned za domem dětské hřiště.

vyškov, ležící téměř uprostřed moravy na řece hané, se nachází 30 km od brna. město se svými 25 tisíci obyvateli je známé zámkem, pivovarem a renesanční radnicí. díky poloze v rovinách hané je ideální pro toulky na kole.

průkaz energetické náročnosti budovy „c“.

domluvte si se mnou prohlídku, ráda vám nemovitost předvedu. byt je možné financovat úvěrem.

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 3460)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01