celkem inzerátů: 10 515  |  inzerce za 24 hodin: 430

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Auto, moto, doprava » Automobily » Obytné automobily » Karavany » Obytný přívěs Sprite Cruzer 520 

Obytný přívěs Sprite Cruzer 520

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Karavany.

Obytný přívěs Sprite Cruzer 520

Číslo inzerátu: 3150131
inzerát vložen: 22.10. 2019 07:50
! AKCE: Výprodej modelů 2019 – zlevněno o 50 000 Kč vč. DPH !

Původní cena: 732 193 Kč s DPH

Obytný přívěs Sprite Cruzer 520, modelová řada 2019, 4 lůžka, délka celkem 7 540 mm, vnitřní délka nástavby 5 830 mm, hmotnost prázdného karavanu 1 405 kg, maximální přípustná hmotnost 1 600 kg.

S novým modelem příchází i několik skvělých novinek. Nové polstrování u sezení, dotykový ovládací systém “Swift Command”, topení a bojler v jenom – Truma Combi 6 E UK s digitální ovládací jednotkou, nový desing plynové trouby a ovládací panel lednice, stoleček u předního sezení s nový designem, radio/CD/MP3 přehrávač s přípojkou iPod nebo MP3 a Bluetooth, atd.

Truma Combi 6 E – topení a bojler (plyn,230V) v jednom, rozvody a rozfuk vzduchu, rozvody pro TV včetně přípojek v karavanu a vývod provenkovní SAT, panoramatické okno, sítě proti hmyzu ve všech oknech, termorolety ve všech oknech, síť proti hmyzu ve dveřích, dotykový ovládací panel s možností ovládat přes mobilní aplikaci – funkce ovládacího panelu: výběr baterie, osvětlení, kontrola vodního čerpadla, vnitřní a vnější teploty, vlhkosti vzduchu, vytápění, solárního zařízení a Bluetooth; venkovní dvířka k úložnému prostoru, venkovní kastlík pro 12V baterii, stabilizátor, COC celoevropská homologace, konstrukční rychlost v TP 130 km/h, dodáváno včetně českých zásuvek a regulátoru plynu, vnitřní zásobník vody, i venkovní systém čerpání vody, 25m připojovací kabel, příprava na držák kol o nosnosti 60kg, rezerva v držáku pod karavanem.

Spaní pro 4 osoby. Pevné ostrovní lůžko přístupné z obou stran v oddělitelné ložnici. Velké sezení v přední části se rozkládá na prostorné letiště během 3 minut. K sezení je k dispozici rozkládací stolek.

Kuchyně s chladničkou 110L (220,12,plyn), plynovými sporáky, elektrickou plotýnkou, plynovou troubou, grilem, mikrovlnnou troubou, dřezem, odkapávací plochou a pracovní plochou.

Karavan je nový. Všechny součásti jsou funkční a ozkoušené. Při převzetí je zákazník seznámen s obsluhou a je mu předvedena funkčnost všech součástí.

Jedná se o modelovou řadu určenou pro evropský trh. Karavany Sprite Cruzer jsou karavany importované přímo pro kontinentální Evropu a prodávané v celé západní Evropě. Tato modelová řada má dveře na pravé straně karavanu, takže je dobrým řešením pro zákazníky, kteří toto považují za nutnost. Pokud hledáte špičkový karavan, za přijatelnou cenu, zřejmě je to řada pro vás. Vybavení zůstává na vysokém anglickém standardu a nezávislost karavanu je na stejné úrovni jako u anglické specifikace. Dopřejte si tedy skutečně evropský karavan s anglickým luxusem a vysokou výbavou.

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 369)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01