celkem inzerátů: 10 517  |  inzerce za 24 hodin: 456

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Reality, nemovitosti » Byty » Pronájem bytů » 1+kk » 1+kk 58m2, balkon, novostavba, Kristenova, Brno 

1+kk 58m2, balkon, novostavba, Kristenova, Brno

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii 1+kk.

1+kk 58m2, balkon, novostavba, Kristenova, Brno

Číslo inzerátu: 3150518
inzerát vložen: 15.4. 2019 14:15
S výhradním zastoupením majitele nabízíme pronájem velmi prostorného, vzdušného, slunečného bytu s garážovým stáním a balkonem v žádané lokalitě Brno - Komín. ul. Kristenova. Celková plocha bytu je 58m2, původně byt dispozičně 2+kk, nyní má otevřenou dispozici s odděleným koutem jako ložnici, takže máme uvedeno jako 1+kk.
Orientace bytu na jižní klidovou stranu.
Dispozice: vstup do bytu, v předsíni vestavěné skříně. Prostorná koupelna s vanou, umyvadlem, toaletou, pračka, lze umístit i sušičku, v koupelně umístěný topný žebřík.
Dále vstup do hlavního prostoru s kuchyňským koutem + spíž. Odělený prostor na spaní se nachází v obývacím prostoru.
K bytu náleží balkon. Vytápění a ohřev vody vlastním plynovým kotlem. V bytě je dostatek úložných prostor. Orientace bytu jih, směrem do klidné pěší zony. Jedná se o nerušený pronájem. Nastěhování dle domluvy.
Cena nájmu uvedená včetně garážového stání, které je většího typu, přímo v domě. V blízkosti veškerá občanská vybavenost, obchody. lékaři apo. Dostupnost do centra 10min. Dále skvělá dostupnost na Brněnskou přehradu. Byt se nabízí vybavený. Cena - nájem 11.900,-Kč + zálohy na služby 2.503,-Kč + kauce 14.403,-Kč + provize, klient si hradí internet na své náklady.

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 3448)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01