celkem inzerátů: 10 517  |  inzerce za 24 hodin: 438

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Auto, moto, doprava » Automobily » Obytné automobily » Obytná auta » obytné auto Fiat Ducato 2.5d eko zaplaceno 2xled TV předstan 

obytné auto Fiat Ducato 2.5d eko zaplaceno 2xled TV předstan

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Obytná auta.

obytné auto Fiat Ducato 2.5d eko zaplaceno 2xled TV předstan

Číslo inzerátu: 3153455
inzerát vložen: 19.3. 2020 20:53
obytné auto Fiat Ducato 2.5d eko zaplaceno 2xled TV předstan couvací kamera centrál na DO bydlík obytňák
Auto má 4 místa na jízdu a 5 na spaní - 2 v alkovně, 2 po rozložení dvou dvousedaček a stolku, a jedno po rozložení dvou křesílek a stolku v zadní části. Vpředu pilotní sedadla s loketními opěrkami + sedadlo spolujezdce otočné, LCD TV s vestavěným DVD přehrávačem, vstupem na USB a tunerem a s přídavnými reproduktory u dvoulavice, české 220V zásuvky.
Lednice s mrazákem je trojkombinace 220/12V/plyn + přídavný větrák, plynový bojler na 10 litrů teplé vody, 60-litrová nádrž na zásobní vodu + 60-litrová nádrž na odpad, sprcha, chemické WC s vnějšími dvířky pro kazetu.
Dvouplotýnkový vařič, sklápěcí rozšíření kuchyňské linky, rychlovarná konvice, plynové topení s rozfukem po celé kabině, dvě plynové lahve. ventilátor na WC, komplet LED osvětlení interiéru, přídavné elektrické topení u dvoulavice.
Rádio s USB, SSD a dálkovým ovládáním, couvací kamera s LED přisvícením + kamera pod autem s LED + dálkově ovládaný vypouštěcí el. ventil odpadní vody + LCD obrazovka ve zpětném zrcátku.
Markýza s bočnicemi,velká bedna , centrál s dálkovým ovládáním, tažné zařízení, venkovní přípojka na plynový gril, úložný prostor pod podlahou v zadní části.
Motor je atmosférický 2.5D (75 koní). Sice žádný závodník, ale na druhou stranu je to extrémně jednoduchý a spolehlivý motor, spotřeba od 10 do 12 litrů (dle terénu). Před 12tkm dělané rozvody, nová chladicí kapalina, olej v motoru, všechny filtry a olej v převodovce. Rok stará nástavbová baterie.
Najeto 201.000km, eko poplatek zaplacen. Délka 6 metrů, výška 2.90, celková hmotnost 3100kg.
Auto je ve velmi dobrém stavu, vše je plně funkční, nástavba je suchá a neteče.
Předchozí majitel někde zřejmě trefil pravým rohem alkovny větev (viz. foto), ale alkovna je opravená a neteče do ní. Technicky je ale 100% funkční, pravidelně udržované, bezproblémové a naprosto spolehlivé, stačí se jen nastěhovat a vyrazit.cena:169tis

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 2479)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01