celkem inzerátů: 10 468  |  inzerce za 24 hodin: 1079

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Elektro, počítače » Mobilní telefony » Telefony » Nokia » Nokia ORO - gold 18 carat + sapphire + leather 

Nokia ORO - gold 18 carat + sapphire + leather

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Nokia.

Nokia ORO - gold 18 carat + sapphire + leather

Číslo inzerátu: 3155828
inzerát vložen: 30.12. 2020 12:29
Nabízím mobilní telefon nokia oro z r.2011, plně funkční, neblokovaný ve stavu nového přístroje.
jedná se o originál přístroj nokia, žádná napodobenina, přístroj má kryty potaženy 18 karátovým zlatem - za to ručím!!!
tento telefon stál v té době cca.27.000,-kč, je potažen 18karátovým zlatem, stejně tak je i přiložené bluetooth je pokryto 18karátovým zlatem. domovské tlačítko je vyrobeno ze safíru, který je po diamantu druhým nejtvrdším nerostem, takže toto tlačítko si uchová svůj luxusní vzhled po velmi dlouhou dobu. zadní kryt baterie je potažen ručně zpracovanou hovězí kůží. kůže pochází z vybraných skotských plemen a zachovává si svůj charakter. jedinečná povrchová struktura je znamením kvality a jemná patina, kterou kůže časem získá, přispívá k jedinečnosti tohoto mobilního telefonu.
tento telefon můžete věnovat i jako dárek, neboť byl málo používán a je v "top" stavu.

obsah balení:
telefon, baterie, nabíječka, pozlacené bluetooth - nutné vyměnit akumulátor, nový nepoužitý data kabel, nový nepoužitý antistatický hadřík na leštění přístroje, manuály, záruční list ze dne 6.8.2011, krabice(imei souhlasí s přístrojem) + 2x dárek (atrapa mobilního telefonu nokia oro a nový přívěsek swarovski), cena: 9.450,-kč.

za nic neměním, poštovné při platbě předem činí 150,-kč("balík do ruky"), a jestliže budete chtít poslat zboží na dobírku, požaduji poštovné 200,-kč zaslat předem("balík do ruky"), jinak již zboží neposílám.
osobní převzetí zboží je možné na trase praha 5-anděl - hostivice.
inzerce je aktuální a platí do smazání, tak se, prosím, nedotazujte, jestli je zboží k dispozici, děkuji.
na sms nereaguji, pouze na mail nebo tel. hovor.
jestliže nesouhlasíte s něčím v mé inzerci, např. s cenou, nebo, že při zaslání zboží na dobírku požaduji poštovné uhradit předem, tak, prosím, nevolejte, nepište, předem velice děkuji.

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 3992)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01