celkem inzerátů: 10 517  |  inzerce za 24 hodin: 500

Vyhledávání:

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Učebnice pro Vysokou školu (skripta).

Kniha Milan Nakonečný-Psychologie osobnosti

Číslo inzerátu: 3156427
inzerát vložen: 18.6. 2019 18:49
Knihu jsem dostala dárkem, ale vůbec jsem ji nečetla, velmi zachovalá.
původní cena 395Kč.
Prodávám za 200Kč.

V novém, přepracovaném a rozšířeném vydání, vychází již klasická monografie profesora Nakonečného o osobnostní psychologii, jednom z nejdůležitějších oborů psychologických věd. Ve své práci shromáždil autor množství empirického materiálu, nových poznatků a teorií. Vedle tradičních témat oboru jako jsou typy osobnosti, její psychické vlastnosti či biologické a kulturní určení, najde čtenář i obsáhlé kapitoly o charakteru člověka a motivech jeho jednání nebo o teoriích osobnosti. Psychologové, pedagogové, sociologové, popř. personalisté, sociální pracovníci, manažeři, ale především studenti psychologie i příbuzných humanitních oborů tak dostávají do rukou tematicky ucelené a formálně přístupné dílo – učebnici, umožňující dostatečnou orientaci v problematice a přinášející i řadu podnětů k filozofickým úvahám o člověku. Kniha je vybavena ilustračními obrázky, grafy, tabulkami.

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 6929)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01