celkem inzerátů: 10 457  |  inzerce za 24 hodin: 283

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Reality, nemovitosti » Komerční objekty » Ostatní » Prodej nemovitosti k investici v obci Štěpánovice, CP 1174 m 

Prodej nemovitosti k investici v obci Štěpánovice, CP 1174 m

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Ostatní.

Prodej nemovitosti k investici v obci Štěpánovice, CP 1174 m

Číslo inzerátu: 3158196
inzerát vložen: 13.8. 2019 09:19
Ve výhradním zastoupení Vám nabízíme zprostředkování prodeje bývalého kulturního střediska se zahradou a nádvořím v obci Štěpánovice u Tišnova.
Jedná se o velmi prostornou zděnou nemovitost, která sloužila ke kulturním akcím (koncerty, tělocvična, plesy, atd ...) a je určená ke kompletní rekonstrukci.  Celková výměra pozemku činí 1174 m², z toho kulturní středisko cca 295 m², nádvoří cca 120 m², stodola a kůlny cca 135 m², zahrada cca 600 m².

Nemovitost je v původním stavu. Hlavní budova je řadová, směrem do ulice, která má světlou výšku cca 5m s ochozy pod stropem. V přízemí se mimo rozlehlého prostoru na akce nachází i pec na pizzu a místnost předpřipravená jako zázemí, neboť majitel zde původně plánoval mít pizzerii. Dále se zde nachází WC (pro pány i pro dámy zvlášť). Po schodišti umístěném na chodbě se lze dostat na ochoz a na neobytnou půdu s dřevěným vaznicovým krovem se sedlovou střechou. Z chodby je rovněž vstup na nádvoří, které je z druhé strany uzavřené stodolou a přilehlými kůlnami. Stodola je průchozí na pěknou rovinatou zahradu.
Nemovitost je napojena na IS (plyn, elektřina, voda, odpady). Vytápění je zajištěno plynovým kotlem umístěným v zázemí objektu. Ohřev vody zajišťuje elektrický bojler.

Dle územního plánu leží nemovitost v "Plochy smíšené obytné".
Přípustné využití – bydlení, kulturní zařízení, ubytování malého rozsahu, malé obchody, nevýrobní
služby, parkové úpravy prostranství a veřejná zeleň, nezbytné stavby pro dopravu a technickou
vybavenost.
Podmíněně přípustné – některé nezávadné výrobní služby (malé opravny spotřebního zboží).
Nepřípustné – objekty a zařízení zhoršující kvalitu životního prostředí (výroba a sklady, hlučné
a prašné provozovny, autoservisy, stavby pro velkoobchod a supermarkety, dopravní zařízení
s negativním dopadem na okolní zástavbu - čerpací stanice PH a pod.)

Nemovitost se nachází v centru obce, s pravidelnou autobusovou linkou - IDS. Štěpánovice se nachází 5km od Tišnova a a 20km na okraj Brna, tudíž i autem je dostupnost do Brna velmi dobrá.

Průkaz energetické náročnosti budovy nedodán, uvádíme tedy třídu G/-, při podpisu kupní smlouvy bude doložen energetický štítek.

Domluvte si se mnou prohlídku, ráda Vám nemovitost předvedu.

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 3477)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01