celkem inzerátů: 10 462  |  inzerce za 24 hodin: 1038

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Nezařazeno » Výklad karet 

Výklad karet

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Nezařazeno.

Výklad karet

Číslo inzerátu: 3158545
inzerát vložen: 13.7. 2019 19:57
Jak vybrat vhodný výklad?

zde je nutné se podívat na situaci kterou řešíte. pokud vás zajímá, zda se k vám například vrátí přítel/manžel... stačí se zeptat konkrétně a jednou otázkou a karty vám poskytnou odpověď, zde se jedná o malý výklad, který mapuje daný okruh problému.

pokud ve svém životě zrovna řešíte nějakou situaci a potřebujete se v ní lépe orientovat např. proč nemohu najít novou lásku .... karty vám zmapují situaci proč tomu tak je, proč láska nepřichází do vašeho života, co jí brání, zda je již na cestě apod. poradí jak jít lásce naproti a co můžete pro lásku udělat. tento výklad je časově náročný a je označen jako velký výklad karet.ke zpracování potřebuji křestní jména tázaných osob a jejich data narození. vyhotovení výkladů v pdf zasílám do 5 ti pracovních dní od přijetí platby na e-mail, nebo po dohodě.

upozornění: ne všichni z nás jsou připraveny vědět víc než vědí. výklad odhaluje skryté pravdy, které vyplouvají na povrch a někteří z nás nemusejí být připraveni tyto rozbory přijmout.

malý výklad karet: 400,- kč

velký výklad karet: 900,- kč

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 20)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01