celkem inzerátů: 10 517  |  inzerce za 24 hodin: 559

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Nezařazeno » Diagnostika minulých životů 

Diagnostika minulých životů

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Nezařazeno.

Diagnostika minulých životů

Číslo inzerátu: 3158549
inzerát vložen: 13.7. 2019 20:03
Detailní rozbor Vašich minulých životů v pgf. Obsahuje rozsáhlé informace o minulých inkarnacích a výpočet karmického zatížení.

Obsah diagnostiky:

Poslední inkarnace, která má vliv na současný život: datum narození, kontinent, pohlaví, společenské postavení, rodinný stav, počet dětí, pracovní pozice, stav majetku, postava, barva pleti, povaha, typ tehdejšího úkolu, okolnosti smrti, způsob smrti, strachy přenesené do současné inkarnace, věk úmrtí a spoustu dalších informací.

Inkarnační souvislosti a postavení s osobami současného života: čím byla pro Vás Vaše matka v minulém životě, kolik inkarnací bylo pozitivních a kolik negativních, čím byl Váš otec, kolik inkarnací bylo pozitivních a kolik negativních. Dále si můžete doplnit další až 4 osoby ze současného života.

Partnerská inkarnace: kdo byl v minulém životě pro Vás Váš partner/partnerka, kdy jste se poprvé setkali, počet společných inkarnací, pozitivní inkarnace a také ty negativní a další informace.

Diagnostika čaker - slibů a přísah: sliby a přísahy z minulých životů vzhledem k čakrám a jejich zatížení v procentech.

Diagnostika uložené karmy a tělech: fyzické tělo, éterické, emocionální, mentální, kauzální, intuitivní, tělo duše, tělo lásky, tělo víry. Karmická zátěž celkem a dharma celkem.

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 20)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01