celkem inzerátů: 10 462  |  inzerce za 24 hodin: 1013

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Dětský bazar » Autosedačky » Autosedačky 0-18kg » Autosedačka bébé confort iséos néo 

Autosedačka bébé confort iséos néo

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Autosedačky 0-18kg.

Autosedačka bébé confort iséos néo

Číslo inzerátu: 3159688
inzerát vložen: 27.1. 2020 07:29
Prodám autosedačku bébé confort iséos néo, po jednom děcku.s funkcí skupiny 0+/1 roste autosedačka iséos néo s vaším dítětem, kterému zajišťuje ochranu a pohodlí. zpočátku se autosedačka instaluje čelem dozadu pro maximální bezpečnost, později však můžete dítě od 9 kg posadit čelem dopředu tak, jak sedí maminka s tatínkem. v každém věku dítě v této autosedačce cestuje první třídou.

v 6 měsících může být dítě příliš velké, než aby bylo nošeno v hlubokém lůžku nebo v autosedačce 0+. musí však i nadále cestovat v poloze čelem dozadu, dokud jeho hmotnost nedosáhne alespoň 9 kg. autosedačka iséos néo safe side je ideální pro děti od věku 6 měsíců a umožňuje vám uložit dítě do polohy čelem dozadu. vaše dítě dosáhlo hraniční hmotnosti 9 kg. teď již smíte instalovat autosedačku iséos néo do polohy čelem dopředu. ochrana popruhů potažených absorpčním materiálem pro větší omezení pohybu v případě nárazu. rychlé utažení popruhu pro lepší zajištění bezpečnosti dítěte. polstrování podpěrky autosedačky, zpevněná záda a zvlášť pohodlná opěrka hlavy pro celkové pohodlí
dítěte během cestování. sedačka je určena pro děti do 19 kg. preferuji osobní odběr v jirkově, nebo chomutově. (jinak pošta 250 kč)

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 5192)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01