celkem inzerátů: 10 515  |  inzerce za 24 hodin: 430

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Reality, nemovitosti » Komerční objekty » Kanceláře » Kanceláře, ul. Příkop, cena uvedená včetně služeb. 

Kanceláře, ul. Příkop, cena uvedená včetně služeb.

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Kanceláře.

Kanceláře, ul. Příkop, cena uvedená včetně služeb.

Číslo inzerátu: 3161002
inzerát vložen: 5.12. 2019 10:09
Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme pronájem kanceláří v polyfunkční budově v centru Brna - IBC Příkop. Jedná se o 2 kanceláře, každá o rozloze 25,57m2. Kanceláře se nabízí částečně vybavené. K dispozici je také kuchyňka, venkovní terasa pro kuřáky, sociální zázemí. Podlahy jsou kryty zátěžovým kobercem, okna plastová. Dveře dýhované s obložkovými zárubněmi. Vytápění je ústřední ze společné kotelny. Ve všech místnostech jsou provedeny datové rozvody. Toalety dámské i pánské. Velmi klidné pracovní prostředí. V budově je recepce, jídelna, kavárna, italská restaurace s denním menu, copycentrum, lékaři, právníci, notáři, potraviny, pošta, čistírna, papírnictví a další obchody. Budovu spojuje s centrem Brna lávka - 3min do centra. Parkování je možné před budovou, za budovou, lze využit i podzemní garáže kde je myčka a benzinová stanice. Cena za pronájem jedné kanceláře - 6.000,-Kč nájem + služby 1.600,-Kč + 7.600,-Kč, v případě pronájmu obou kanceláří cena 15.200,-Kč /měsíčně - částka uvedená včetně služeb. Plus jistota/kauce + provize.

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 3471)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01