celkem inzerátů: 10 517  |  inzerce za 24 hodin: 519

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Podnikání, průmysl » Prodej, přenechání firem » Alternativní energie - hledá se nástupce 

Alternativní energie - hledá se nástupce

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Prodej, přenechání firem.

Alternativní energie - hledá se nástupce

Číslo inzerátu: 3161478
inzerát vložen: 18.8. 2019 08:55
Montáž solárních termálních kolektorů + ústřední topení
1) (eko / tep) – fyzická osoba s ukončenou činností, -založeno duben 1992 = 26 let
praxe a vývoje.
bez reklamací a se stálými osobními kontakty s bývalými zákazníky.o firmě : 30x články v novinách, pořady v televizi, rozhlas 5x , získána různá
ocenění i zahraniční, od pana havla, pana forda atd, v zahraničí kde eko /tep
přednášela při různých odborných seminářích a na různých fakultách v čr.
2) nabídka přenechání :know-how, + jako bonus přidám = kontakty, dodavatelé, informačně zakázkymoderní trend bydlení.nové technologie využití k přitápění objektů, úspory 30 až 40%nové technologie ohřevu teplé vody účinnější o 20% než zahraniční firmy.úspory na vytápění 40 %, ohřev teplé vody 70 % nové technologie ústředního vytápění.nejedná se tedy o prodej firmy jako nemovitého majetku, předání ičo, obratů,účetnictví, zaměstnanců a pod. ale o prodej know – how technologií –bývalé pateny –čr, eu, německo ale duševního vlastnictví, bez závazků, dluhů apod. f.o. s ukončenou činností.3) zaškolení osob - - - dle dohody, je možná i spolupráce,rabaty komponent 20 – 40%.možnost prodeje know-how v čr a německu + know-how do cca 35 států.znalecký odhad z června 2013 je ? milionů €uro – přenechám pouze za1 %+ možnost dohody, zakázky za mil. kč pouze informačně – nelze dopředu sjednávat cca 100 - 120mil práce minimálně na 20 let pro začátek zájemci pomohu, není mým záměrem pouze prodat, ale spolupracovat !!!!!dle dohody spolupráce i délemožnost dalšího vývoje a výzkumu – patenty již nový majitel.další podrobnosti pouze osobně………..důvodem je : stáří 75 let, 2x operace srdíčka, diabetes 2 typu, 2x mrtvička a další.v případě zájmu uveďte okres, čím se zabýváte a telefon.
třeba se hodí někomu známému

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 3724)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01