celkem inzerátů: 10 447  |  inzerce za 24 hodin: 294

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Reality, nemovitosti » Byty » Pronájem bytů » 1+kk » 1+kk, terasa, garážové stání, ul. Berkova, Brno 

1+kk, terasa, garážové stání, ul. Berkova, Brno

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii 1+kk.

1+kk, terasa, garážové stání, ul. Berkova, Brno

Číslo inzerátu: 3161574
inzerát vložen: 1.10. 2019 06:42
Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme pronájem krásné, čerstvě dokončené novostavby prostorného bytu 1+kk + terasa (zahrádka) + garážové stání + sklep. .
Bytový dům je umístěn v lukrativní brněnské lokalitě Královo Pole, na nároží ulic Berkova a Bulharská, do centra Brna 5 min.. Tato lokalita, s výbornou dopravní dostupností do centra města, poskytuje jak veškerou občanskou vybavenost, tak zároveň klidné bydlení a perfektní dostupnost do blízkosti lesoparků - Madlánky, Žabovřesky, Kocianka, Řečkovice, Soběšice.
Podlahová plocha bytu je 37,15m2, terasa s travnatou plochou 39m2, dále nad rámec této plochy náleží k bytu prostorná sklepní koje cca 3m2, umístěná za garážovým stáním, které je umístěné v přízemí budovy. Garážové stání je již uvedeno v ceně za pronájem. Tedy celková užitná plocha bytu a terasy/zahrádky - 79m2.
Byt se nachází ve II. nadzemním podlaží z IV.NP., budova s výtahem.
Jelikož se jedná o čerstvě dokončenou novostavbu, kuchyně je ve výrobě, jakmile budou k dispozici vizualizace, zašleme na vyžádání.
Byt bude vybaven kuchyňskou linkou s vestavěnými spotřebiči. V předsíni vestavěné šatní skříně, zrcadlo, botník. Koupelna je s vanou, umístěný topný žebřík, pračka, zrcadlo, toaleta je závěsná. Baterie vanová a umyvadlová fi. Grohe.
Na terase je vodovodní kohoutek na zalívání trávníku.
Orientace bytu, klidová východní strana.
Nastěhování jakmile bude dokončena instalace kuchyně, vestavěných skříní, dále zrcadla v koupelně a osvětlení bytu. Nejpozději ovšem k 1.10. 2019.
Vzhledem k vlastnictví bytu, lze pronajímat jen na právnickou osobu. Vlastník je plátce DPH.
Byt je vhodný max. pro 2 osoby.
Cena za pronájem : nájem 14.000,-Kč (+DPH) + zálohy na služby 2.500,-Kč (+ DPH) + kauce 16.500,-Kč (+DPH) + provize. Nájemce si hradí na své náklady internet.
Energetická náročnost budovy - B - velmi úsporná.

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 3448)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01