celkem inzerátů: 10 511  |  inzerce za 24 hodin: 445

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Reality, nemovitosti » Byty » Prodej bytů » 3+kk » Byt 3+kk, 72m2, Praha - Vinohrady, ul. Slezská 

Byt 3+kk, 72m2, Praha - Vinohrady, ul. Slezská

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii 3+kk.

Byt 3+kk, 72m2, Praha - Vinohrady, ul. Slezská

Číslo inzerátu: 3161636
inzerát vložen: 11.9. 2019 11:07
Nabízíme Vám ke koupi zrekonstruovaný byt 3+kk o výměře 72m2 ve Slezské ul. na Vinohradech v bezprostřední blízkosti nám. Jiřího z Poděbrad =M= a sadů Svatopluka Čecha.
Plocha jednotky zahrnuje velký pokoj 30m2, pokoj s instalovanou kuchyňskou linkou, ložnici, koupelnu, samostatné WC, předsíň a malou komoru. Byt má novou koupenu se sprchovým koutem, WC a kuchyňskou linku se značkovými spotřebiči. Nové jsou i veškeré instalace (voda, elektro, odpady, topení s plynovým kotlem Junkers včetně ohřevu TUV), po renovaci jsou parketové podlahy, omítky a secesní prvky interiéru. Dveře do bytu jsou bezpečnostní, opatřené zevnitř polstrováním.
Secesní budova v historické zástavbě Královských Vinohrad z přelomu 19. a 20. stol. stojící na klidném místě a novou střechu, stoupačkami, fasádou a klidnou zahradou ve vnitrobloku se vzrostlou zelení k užívání. Pěší vzdálenost 130m od výstupu z metra Jiřího z Poděbrad a 50m od sadů Svatopluka Čecha vytváří optimální polohu v tradičně oblíbené rezidenční čtvrti Vinohrad s mnoha parky a zahradami v centru metropole - vhodné pro rodinu s dětmi.
Majitel zatím nedodal průkaz energetické náročnosti budovy, proto uvádíme jeho hodnotu G.
Bytová jednotka v osobním vlastnictví

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 3462)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01